Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του Πλατανιά, για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Γιώργος Παράσχος έχει διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές του, με εξαίρεση τον τιμωρημένο Βάντερσον, που παράλληλα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για μία ακόμα ημέρα.

Η ενημέρωση του Πλατανιά για την προπόνηση της Πέμπτης:

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ το Σάββατο (26/11, 19:30) στο ΟΑΚΑ.

Αυτό είναι το 3ο συνεχόμενο ματς για τον Πλατανιά μακριά από τα Περιβόλια, μετά από τις ισοπαλίες στην Βέροια με την τοπική ομάδα (0-0) και στο Καυτανζόγλειο με τον Ηρακλή (1-1), καθώς το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που μεσολαβούσε, συνέπεσε με την αναβολή του πρωταθλήματος.

Στο σημερινό πρόγραμμα, ο τεχνικός της ομάδας μας Γιώργος Παράσχος έδωσε έμφαση στο passing game και στα τελειώματα των φάσεων, ενώ στο τέλος πραγματοποιήθηκε δίτερμα στο μισό γήπεδο. Ο κ.Παράσχος έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, εκτός του τιμωρημένου Βάντερσον που και σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Η προετοιμασία για τον αγώνα με την Ενωση θα ολοκληρωθεί το πρωί της Παρασκευής (25/11) και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook