Έτοιμοι να κάνουν μία καλή εμφάνιση είναι οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Χανιά στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ανδρέας Σταματής.

Ο επιθετικός του ΑΟΧ έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για την αναμέτρηση της Κυριακής (27/11, 15:00).

Αναλυτικά όσα είπε: «Θεωρώ ότι η διακοπή μας έκανε παρά πολύ καλό διότι είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας και είμαστε σίγουροι ότι θα παρουσιάσουμε βελτιωμένο πρόσωπο στις Σέρρες και θα πάρουμε τον βαθμό ή τους βαθμούς που μας αναλογούν. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε μια καλή εμφάνιση διότι το χρωστάμε πρώτα απ’ όλα στον εαυτό μας. Η αλλαγή προπονητή είναι θέμα της διοίκησης και τώρα πάμε υπό τις οδηγίες του Θεόδωρου Γκάτζιου, με τον οποίο έχουμε δουλέψει παρά πολύ καλά από την ημέρα που ανέλαβε».

Όσον αφορά την ενημέρωση του ΑΟΧ για την προπόνηση της Πέμπτης, σε αυτήν αναφέρονται τα εξής: «Στη σημερινή προπόνηση, οι Κοζάκης και Ζόρο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν σε κανονικούς ρυθμούς.

Στην αυριανή προπόνηση, που είναι προγραμματισμένη στις 11:00 στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς, ο Θεόδωρος Γκάτζιος, θα ανακοινώσει τους ποδοσφαιριστές που θα βρίσκονται στην αποστολή για το παιχνίδι στις Σέρρες και στις 21:00, παίκτες και τεχνική ηγεσία θα αναχωρήσουν με προορισμό τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Μακεδονίας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook