Δυναμικά συνεχίζονται οι κινήσεις του Α.Ο. Χανιά τόσο στο μεταγραφικό κομμάτι όσο και σε αυτό των ανανεώσεων. Η χανιώτικη ομάδα απέκτησε τον Πέτρο Τάντση από την Καστοριά, ενώ την φανέλα της θα φοράνε και τη νέα χρονιά οι Γιώργος Αντωνόπουλος και Χρήστος Βουρβαχάκης.

Ο Τάντσης ανήκει στην κατηγορία των «μικρών», αγώνιζεται σαν κεντρικός αμυντικός και είναι ο τρίτος ποδοσφαιριστής που αποκτάται με εισήγηση του Γιάννη Πετράκη.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Για Τάντση:                            

«H ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την απόκτηση του αριστεροπόδαρου, κεντρικού αμυντικού Πέτρου Τάντση. Το νέο απόκτημα του ΑΟΧ αγωνιζόταν με τα χρώματα της Καστοριάς στο πρωτάθλημα της Δ Εθνικής , όπου οι «γουναράδες» πρωταγωνίστησαν, και είχε την χρονιά που πέρασε 32 συμμετοχές. Ο ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 13 – 5 -1991 και μπορεί να αγωνίζεται ως μικρός. Έχει ύψος 1,83 και η απόκτηση του έγινε με εισήγηση του προπονητή Γιάννη Πετρακη. Ο Τάντσης ,έχει αξιολογηθεί ως ένας από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς στην ηλικία του και υπέγραψε με τον ΑΟΧ συμβόλαιο συνεργασίας για 3 χρόνια».

Για Αντωνόπουλο:

«H ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αμυντικό μέσο Γιώργο Αντωνόπουλο. Ο ποδοσφαιριστής θα φορά και την νέα χρονιά τη φανέλα της ομάδας όπως συμφωνήθηκε μετά από επαφές που είχε με τον συντονιστή της επιτροπής στήριξης Νότη Ψυλλάκη και την σύμφωνη γνώμη του προπονητή Γιάννη Πετράκη».

Για Βουρβαχάκη:

«Στην ανανέωση της συνεργασίας του με ένα από τα καλύτερα ταλέντα του Κρητικού ποδοσφαίρου προχώρησε η ΠΑΕ Χανιά. Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής σε όλα τα επίπεδα ομάδας, η ΠΑΕ ανακοινώνει ότι ο νεαρός αμυντικός μέσος Χρήστος Βουρβαχάκης θα φορά και την νέα χρονιά την φανέλα του ΑΟΧ. Η αγωνιστικότητα οι ικανότητες και το ήθος του νεαρού παίκτη αξιολογήθηκαν τόσο από τον προπονητή Γιάννη Πετράκη όσο και από την επιτροπή στηριξης και μετεγγραφών της ΠΑΕ. Ο Βουρβαχάκης και ο συντονιστής της επιτροπής Νότης Ψυλλάκης συμφώνησαν σε όλα, με την ατμομηχανή του ΑΟΧ να αυξάνει τους ρυθμούς της».

Λευτέρης Αντωνακάκης