Επιβεβαίωσε το ρητό πως "το μήλο θα πέσει κάτω απο την μηλιά" η κόρη του νυν δημοτικού σύμβουλου και πρώην αντιδημάρχου Χανίων Δημήτρη Λειψάκη, ο οποίος έχει και μια πολύχρονη διαδρομή στο τραγούδι.

Η Χανιώτισσα Κασσιανή Λειψάκη ερμήνευσε το «Feeling Good» στη σκηνή του The Voice και τρέλανε τους coaches αλλά και το κοινό! Έκανε και τις τέσσερις καρέκλες να γυρίσουν και να της πουν «Σε θέλω». Ο Σάκης Ρουβάς πρόδωσε πως τραγουδούν μαζί.

«Δουλεύω με τον Σάκη, αλλά είχα κάνει αίτηση πριν βγει η κριτική επιτροπή του The Voice, δεν το ήξερα ότι θα είναι εδώ» εξήγησε η Κασσιανή που έκανε τους coaches να κονταροχτυπηθούν, αφού και το ελληνικό κομμάτι που τραγούδησε μπροστά τους ήταν εξίσου υπέροχο. Να που τελικά έκανε την έκπληξη όμως και αντί για τον Σάκη Ρουβά επέλεξε τον Κωστή Μαραβέγια που δήλωσε πως είναι η καλύτερη του μέρα στο The Voice.

Εξάλλου είχε το ελεύθερο από τον Σάκη Ρουβά που είχε ξεκαθαρίσει:«Από εμένα είσαι ελεύθερη να πας με όποιον θες γιατί δεν θέλω να σκέφτομαι ούτε στο ελάχιστο ότι μπορεί να πιέζεσαι από το γεγονός ότι τραγουδάμε μαζί».