Τον Οκτώβριο του 2017 προσδιορίζεται για να γίνει η διεξαγωγή των αγώνων αυτοκινήτου εντός της πόλεως Ρόδου, αναβιώνοντας έτσι μια από τις εντυπωσιακές διοργανώσεις αγώνων που γίνονταν στο νησί, τη δεκαετία του ’70!

Για τον λόγο αυτό, εκπρόσωποι της Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με τον Δήμο Ρόδου και τον φορέα Dielpis Formoula 1 θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου για την αναβίωση των αγώνων αυτών.

Η εκδήλωση – συνέντευξη, θα πραγματοποιηθεί στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου στην οδό Ιουλιανού – 3ης Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, την ερχόμενη Τρίτη 29 Νοεμβρίου στην 1 το μεσημέρι.

Ουσιαστικά με την εκδήλωση αυτή σηματοδοτείται η έναρξη του φιλόδοξου  σχεδίου της περιφερειακής αρχής, για την αναβίωση του σιρκουί της Ρόδου.

Στις αρχές του μήνα, είχε γίνει στη Ρόδο σύσκεψη στο  γραφείο του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου, με την συμμετοχή του Προέδρου της νεοσύστατης Λέσχης “ΔΙΕΛΠΙΣ ΠΕΡΙΑΓΩΝΩΝ” κ. Θανάση  Παπαθεοδώρου και των μελών της επιτροπής που έχει συσταθεί σε τοπικό επίπεδο, για να φέρει εις πέρας το εγχείρημα.
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook