Με ερώτηση του προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να παραμείνει ανοιχτό το Ταμείο της ΔΕΗ στις Μοίρες».

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

«Οργή και αγανάκτηση νιώθουν οι κάτοικοι της Μεσαράς και του ευρύτερου νότου του Ν.Ηρακλείου, με τη συνεχιζόμενη αποψίλωση κάθε δημόσιας υπηρεσίας που έχει απομείνει στη περιοχή.

Η διαφαινόμενη κατάργηση του Ταμείου της ΔΕΗ στις Μοίρες βρίσκει κάθετα αντίθετη την τοπική κοινωνία και δυσχεραίνει περισσότερο την καθημερινότητά των πολιτών, οι οποίοι θα αναγκάζονται να διανύουν μεγάλες αποστάσεις, προκειμένου να εξυπηρετηθούν.
Στην κατεύθυνση αυτή, μάλιστα, κοινωνικοί φορείς, σύλλογοι και κάτοικοι υποστήριξαν το αυτονόητο, ότι δηλαδή οι Μοίρες δικαιούνται και αξίζουν πλήρως στελεχωμένες δημόσιες υπηρεσίες.
Επειδή υπολογίζεται ότι το εν λόγω Ταμείο εξυπηρετεί πάνω από 30.000 καταναλωτές, στοιχείο που δεν έχει ληφθεί σοβαρά υπόψη.

Ερωτάσθε  κ. Υπουργέ,

Σε ποιες άμεσες ενέργειες προτίθεσθε να προβείτε προκειμένου να διατηρηθεί σε λειτουργία το ταμείο της ΔΕΗ στις Μοίρες;».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook