Δημοφιλής αρχίζει να γίνεται και στο Ρέθυμνο η επιλογή ως χώρου της κινηματογραφικής αίθουσας για μία ρομαντική και όμορφη πρόταση γάμου παρουσία έκπληκτων θεατών.

Μία κινηματογραφική ιδέα επέλεξε λοιπόν και ο Λευτέρης για να κάνει πρόταση γάμου στην καλή του Χρύσα το βράδυ της Τετάρτης στο ΣΙΝΕ «ΑΠΟΛΛΩΝ» λίγο πριν την έναρξη της βραδινής προβολής. Και αρχίζει το στόρι της πρότασης.

Η Χρύσα φθάνει στο ΣΙΝΕ «ΑΠΟΛΛΩΝ» – μαζί με την παρέα της – και παίρνει θέση για να παρακολουθήσει την ταινία «ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ», μία ταινία που σύμφωνα με τα όσα ήδη κυκλοφορούν θα έχει αρκετές υποψηφιότητες στα φετινά Όσκαρ, παντελώς ανυποψίαστη και μην έχοντας ιδέα για το τι της επιφύλασσε ο καλός της. (Ήδη υπήρχαν στην αίθουσα και συγγενείς του ζευγαριού).

Τα φώτα σβήνουν η προβολή αρχίζει με το κινηματογραφικό σήμα της Universal και πλάνα από μία ταινία που είχε επιλέξει ο Λευτέρης επίσης πολεμικού περιεχομένου και όλα μοιάζουν φυσιολογικά. Μέσα σε λίγα λεπτά τα πλάνα αλλάζουν, εμφανίζεται ο Λευτέρης και απευθύνει πρόταση στη Χρύσα να γίνει σύντροφος του για όλη τους τη ζωή.

Έκπληξη, συγκίνηση και χαρά για την ανυποψίαστη Χρύσα που στο μεταξύ είχε πλησιάσει ο Λευτέρης με τα όσα επιτάσσει η περίσταση δακτυλίδι και ανθοδέσμη στα χέρια.

Η Χρύσα λέει το επίσημο «ναι» στον καλό της εν μέσω χειροκροτημάτων και ευχών από τους επίσης ανυποψίαστους παριστάμενους θεατές τη στιγμή που πέφτουν μπαλόνια καρδούλες από ψηλά. Αγκαλιές φιλιά και χαρά σε μία πολύ σημαντική στιγμή του ζευγαριού και «τίτλοι τέλους» για την πρόταση γάμου για να αρχίσει η προβολή του «ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ» μέσα σε ένα ήδη συγκινησιακά χαρούμενα φορτισμένο κλίμα.

Πάντα ευτυχισμένοι Χρύσα και Λευτέρη με πολλές όμορφες και πρωτότυπες εκπλήξεις στην κοινή ζωή τους.

goodnet.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook