Απογοητευμένος από την τροπή που πήρε το ματς μετά το πρώτο γκολ της ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Γιώργος Παράσχος, τονίζοντας ότι η ομάδα του χάλασε ό,τι έφτιαχνε στο ματς μέχρι τότε.

Η τοποθέτησή του για το παιχνίδι: «Νομίζω ότι το σκορ είναι πάρα πολύ βαρύ για την ομάδα μου. Ενα παιχνίδι στο οποίο μπορώ να πω ότι δεν κινδυνέψαμε σε κανένα σημείο μέχρι το 78’ που δεχτήκαμε το πρώτο γκολ και δεν μας έκανε η ΑΕΚ οργανωμένη ή επικίνδυνη επίθεση στην εστία μας, εν αντιθέσει με μας όπου βγήκαμε πάρα πολλές φορές ειδικότερα στο α’ ημίχρονο. Δεν είχαμε πάλι το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Για μια ακόμη αγωνιστική πληρώνουμε δυστυχώς είτε όταν πλαγιοκοπούμε τον αντίπαλο είτε όταν μπαίνουμε κάθετα να δώσουμε την τελική πάσα για να να πετύχουμε το γκολ και το πληρώσαμε ακριβά στο 80’ με τα στημένα της ΑΕΚ. Αυτό το βαρύ σκορ δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια για να πεις πάρα πολλές κουβέντες… Εύχομαι καλή συνέχεια στην ΑΕΚ».

Για την εικόνα του Πλατανιά μετά το 1-0 της ΑΕΚ: «Δεχτήκαμε εύκολα γκολ καταρχήν. Η ΑΕΚ μπορούσε να γίνει επικίνδυνη μόνο από τα στημένα γιατί πράγματι έχει παίκτες οι οποίοι έχουν καλά χτυπήματα και είναι ψηλή ομάδα. Δυστυχώς μετά το 2ο γκολ δεν είναι ότι το δεχτήκαμε γιατί αδιαφορήσαμε για κακό στήσιμο του τείχους, αλλά δεν είναι δυνατόν από εκεί και πέρα να δέχεσαι από το… άουτ το γκολ και από τα 30 μέτρα το άλλο. Από τη στιγμή που έγινε το 2-0, σίγουρα, έχετε απόλυτο δίκιο, μπορώ να πω ότι εγκαταλείψαμε το παιχνίδι κι έτσι φτάσαμε σε αυτό το βαρύ σκορ που είναι απαράδεκτο για μια επαγγελματική ομάδα Α’ Εθνικής να ‘χουμε αυτή την εικόνα… Ο,τι φτιάξαμε στα 78 λεπτά τα χαλάσαμε όλα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook