Αν θέλεις πάντα τέλεια και λαμπερά μαλλιά το ξίδι μπορεί να σου τα χαρίσει. Διάβασε παρακάτω και θα μάθεις με ποιους τρόπους.

Σου χαρίζει φυσικό όγκο

Αν ψάχνεις τον κατάλληλο τρόπο για να αποκτήσουν τα μαλλιά σου όγκο τότε μήπως να το έριχνες στο ξίδι; Το μηλόξυδο αν έχεις ήδη μπούκλες θα τους χαρίσει αυτή την κίνηση που χρειάζονται για να δείχνουν πιο έντονες οι μπούκλες.

Μην ξεχνάς πως σε αντίθεση με τα κλασσικά σαμπουάν και μαλακτικά το μηλόξυδο δεν θα βαρύνει την τρίχα σου και αυτό σημαίνει πως θα τα μαλλιά σου θα έχουν και περισσότερη κίνηση αλλά και φυσικό όγκο!

Εναλλακτικό μαλακτικό

Αν βλέπεις πως τα μαλλιά σου μπερδεύονται τότε το μηλόξυδο μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί στη θέση του μαλακτικού και δεν αποκλείεται να δεις την βούρτσα σου να γλιστράει εύκολα.

Περιορίζει το φριζάρισμα

Το μηλόξυδο έχει την ιδιότητα να περιορίζει και το φριζάρισμα στα μαλλιά σου και να τα κάνει να δείχνουν σούπερ υγιή. Τα κάνει να λάμπουν χωρίς προηγούμενο

Τα μαλλιά είναι πιο λαμπερά και λεία αν τους έχεις βάλει ξύδι και μάλιστα είναι λαμπερά και δείχνουν υγιή αν τους έχεις απλώσει μηλόξυδο.

Βοηθούν τα μαλλιά σου να μακρύνουν

Αν ψάχνεις πως θα πετύχεις να αποκτήσεις τα μακριά μαλλιά που πάντα ήθελες τότε σκέφτηκες πως το μηλόξυδο είναι με το μέρος σου;  Το μηλόξυδο βοηθάει την κυκλοφορία του αίματος και έτσι επιταχύνεται η διαδικασία και τελικά η τρίχα σου μακραίνει πιο γρήγορα.

Αντίο στην ψαλίδα

Αν θέλεις να αποχαιρετήσεις την ψαλίδα και τα έχεις δοκιμάσει όλα τότε μήπως να σκεφτόσουν και την λύση που σου προσφέρει το ξίδι;

Το μηλόξυδο καταφέρνει να εξαφανίσει τους κόμπους που μπορεί να δημιουργούνται πολλές φορές στα μαλλιά σου και κατά συνέπεια να έχεις ως αποτέλεσμα πιο υγιή και δυνατά μαλλιά.

Το βασικό που πρέπει να σκεφτείς εδώ είναι να είναι η τρίχα σου όσο πιο δυνατή γίνεται έτσι ώστε να αποφύγεις το να σπάει η τρίχα σου και να γεμίζει ψαλίδα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook