H Στέλλα Σαμνιώτη είμαι από το Ηράκλειο Κρήτης αλλά αυτήν την περίοδο μένει στην Αθήνα λόγω σπουδών, στην Γυμναστική Ακαδημία ενώ παράλληλα είναι σε πρακτορείο μοντέλων. Απολαύστε την στις φωτο που ακολουθούν.

Επίσης πρέπει να αναφέρουμε ότι εκτός των άλλων τα καλοκαίρια δουλεύει στην οικογενειακή επιχείρηση με θαλάσσια σπορ που βρίσκεται στην Κρήτη.

Η Στέλλα Σαμνιώτη, από μικρή αγαπάει τον χορό και οτιδήποτε έχει να κάνει με τον αθλητισμό, διότι είναι δραστήριο άτομο. Μάλιστα όπως μας πληροφορεί έκανε 6 χρόνια μπαλέτο καθώς και άλλους χορούς αλλά για μικρότερο χρονικό διάστημα.

Έχει επίσης ασχοληθεί με ενόργανη γυμναστική, στίβο και pole dancing. Όμως, περισσότερο λατρεύει τα θαλάσσια σπορ, κυρίως το wind-surfing, το waterski και το wakeboard. Είναι από τα κορίτσια που δεν χορταίνουν το καλοκαίρι!

«Αγαπημένο μέρος για καφέ και φαγητό είναι το Citizen στο Μοναστηράκι, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, ενώ για ποτό συνήθως προτιμώ το Rock n’ Roll στο Κολωνάκι».

Αγαπημένος ταξιδιωτικός προορισμός είναι η Ιταλία. Μάλιστα έχει πάει 2 φορές μέχρι στιγμής, και ανυπομονεί να ξαναπάει, είτε μόνο για διακοπές, είτε λόγω μόντελινγκ.

Έχει αδυναμία στους «Yellow Claw», είναι Ολλανδοί DJ που παίζουν κυρίως trap music hip-hop, dubstep,hardstyle και moombahton.

Η Στέλλα Σαμνιώτη για το ιδανικό αρσενικό αναφέρει: «Φυσικά μετράει η εμφάνιση αλλά περισσότερο ο χαρακτήρας. Αν ο χαρακτήρας δεν αξίζει, δεν θα ασχοληθώ. Η ειλικρίνεια και ο σεβασμός μετράνε πολύ»…

Τα όνειρά της για το μέλλον είναι: «Εννοείται να πάρω το πτυχίο μου από την Γυμναστική Ακαδημία Αθήνας και έχω ως όνειρο να ασχοληθώ με τον χώρο του μόντελινγκ εντός και εκτός Ελλάδας.Επίσης θα με ενδιέφερε πολύ να σπουδάσω επιχείρηση της μόδας, έτσι ώστε μια μέρα να κάνω το δικό μου Fashion blog»…

Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στο instagram με 690 δημοσιευμένες φωτογραφίες της κατάφερε να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 18.2 followers.

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook