Ο Γιώργος Βρέντζος με τοποθέτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μίλησε για τα οικονομικά δεδομένα που επικρατούν στον Εργοτέλη τονίζοντας ότι οι «κιτρινόμαυροι» δεν οφείλουν καθόλου και πουθενά.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

«Επειδή το τελευταίο διάστημα ακούγονται διάφορα, από τους γνωστούς «Εργοτελίτες» και «φίλους» μας (εντός κι εκτός Μαρτινέγκο), ενημερώνω ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ είναι σήμερα από τις ελάχιστες ομάδες στην Ελλάδα που δεν οφείλουν ούτε ένα ευρώ (σε ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο, συνεργάτες, προμηθευτές, Δημόσιο κλπ.).

Το δε συνολικό ποσό που έχει δαπανηθεί έως τώρα, με τα έσοδα να είναι ψίχουλα, μπορεί να συγκριθεί μόνο με ομάδες της Super League.

Ελπίζω ότι η τεράστια προσπάθεια της διοίκησης (και με λάθη φυσικά), όχι μόνο σε οικονομικό αλλά και γενικότερο επίπεδο, θα εκτιμηθεί περισσότερο τόσο από τους ποδοσφαιριστές μας ώστε να φέρουν την ομάδα σύντομα στην κορυφή του πρωταθλήματος, όσο και από τους φιλάθλους και παράγοντες μας ώστε να συμπαρασταθούν ενεργά περισσότερο στην ομάδα.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!»