H Shell στο πνεύμα των Χριστουγέννων, την πλέον αγαπημένη οικογενειακή γιορτή, καλεί τους καταναλωτές που επιλέγουν τα πρατήρια καυσίμων της για τον ανεφοδιασμό του οχήματός τους να νιώσουν και πάλι παιδιά, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αποκτήσουν μια συλλεκτική Monopoly «Θησαυροί της Ελλάδας» αλλά και πακέτα καρτών «Top Trumps», που θα αγαπηθούν από μικρούς και μεγάλους.  

Αναλυτικά, κάθε φορά που οι καταναλωτές γεμίζουν το όχημά τους με τουλάχιστον 20 λίτρα από τα καύσιμα Shell V-Power, Shell V-Power Racing και Shell V-Power Diesel,  μπορούν να αποκτήσουν τη Monopoly «Θησαυροί Της Ελλάδας» Special Edition της Shell με επιπλέον χρέωση μόλις €10 και ΔΩΡΟ ένα πακέτο με συλλεκτικές κάρτες αγωνιστικών αυτοκινήτων «Top Trumps». Για τους καταναλωτές που επιθυμούν να συμπληρώσουν τη συλλογή τους, υπάρχει η δυνατότητα να αποκτήσουν τα πακέτα καρτών «Top Trumps» με κλασικά και σπορ αυτοκίνητα μέσα σε συλλεκτικό κουτί, με επιπλέον χρέωση μόνο €5. 

Η προσφορά ισχύει από 28 Νοεμβρίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων στα πρατήρια Shell που συμμετέχουν στην ενέργεια. Απαραίτητη η χρήση της κάρτας Shell Smart Club. 

Επισκεφθείτε τώρα ένα πρατήριο Shell και νιώστε και πάλι παιδιά γιορτάζοντας τα Χριστούγεννα παρέα με τα μοναδικά δώρα από τα πρατήρια της Shell!

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook