Μέσα σε λιγότερο από ένα 24ωρο συνελήφθη ο δολοφόνος της 23χρονης τσιγγάνας που είχε βρεθεί νεκρή αργά το βράδυ της Δευτέρας στο ξύλινο παράπηγμα όπου διέμενε, στην συνοικία των Αλατσάτων στην Χαλκίδα. Πρόκειται για τον 30χρονο σύντροφό της, ο οποίος την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου!

Σύμφωνα με πληροφορίες, άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τον επίσης τσιγγάνο δράστη μέσα στο αυτοκίνητό του στην ίδια περιοχή και τον προσήγαν στην Ασφάλεια Χαλκίδας που τον αναζητούσε από την πρώτη στιγμή ως βασικό ύποπτο, μια και είχε εξαφανιστεί. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη ομολόγησε πως αυτός σκότωσε την άτυχη κοπέλα μετά από έντονο καυγά που είχαν.

Η αδελφή της 23χρονης είχε βρει την σορό της σκεπασμένη με ένα σεντόνι και από την αυτοψία που έκαναν οι αστυνομικοί μαζί με ιατροδικαστή, διαπιστώθηκε ότι έφερε αμυχές, μώλωπες και εκδορές στο πρόσωπο και όλο της το σώμα. Η νεκροτομή δεν έχει ολοκληρωθεί για να πιστοποιηθούν τα ακριβή αίτια θανάτου, ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό και το κίνητρο του 30χρονου δράστη που ανακρίνεται.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook