Λόγω των αυξημένων μέτρων ασφαλείας για το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (01/12, 19:30) η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά ανακοίνωσε ότι θα γίνεται κατά την είσοδο ονομαστική καταγραφή των κατόχων καρτών διαρκείας VIP.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει ότι η είσοδος στη θύρα επισήμων θα επιτρέπεται μόνο μετά από αντιστοίχηση και επαλήθευση με τη λίστα αγοραστών των καρτών διαρκείας που φυλάσσει η ΠΑΕ και μόνο στους αναγραφόμενους σε αυτήν.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ  ενημερώνει ότι λόγω των αυξημένων μέτρων ασφαλείας για τον αγώνα Α.Ο.ΧΑΝΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 19.30 και ειδικά για τη θύρα vip θα γίνεται κατά την είσοδο ονομαστική καταγραφή των κατόχων της ανώτερης κατηγορίας καρτών διαρκείας. Η είσοδος για αυτόν ειδικά τον αγώνα με κάρτα διαρκείας vip (από θύρα επισήμων) επιτρέπεται μόνο μετά από αντιστοίχηση και επαλήθευση με τη λίστα αγοραστών των καρτών διαρκείας που φυλάσσει η ΠΑΕ και  μόνο στους αναγραφόμενους σε αυτήν. Η ως άνω απόφαση θα τηρηθεί αυστηρά για λόγους ασφαλείας και δεν αφορά τις άλλες κατηγορίες καρτών διαρκείας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook