Μία υπέροχη συμβουλευτική ομιλία  για τα νέα ζευγάρια και γονείς, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας Ευαγγελιστρίας Χανίων με τον εξαιρετικό ομιλητή κ. Ηλία Λιαμή, διδάκτορα Θεολογίας, μουσικοπαιδαγωγό και συγγραφέα, με τίτλο «καλά μαλώματα, καλά φιλιώματα (από την σύγκρουση στην αγάπη) », στα πλαίσια ομιλιών που διοργανώνει η Σχολή Συμβουλευτικής Γάμου και νέων γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου.

Σημαντικές έννοιες μέσα στο γάμο όπως την  υπομονή, την σιωπή και την εκτέλεση των θέλω του/της συντρόφου και όχι μόνο των δικών μας επιθυμιών περιέγραψε με τον αυθόρμητο και πάντα πηγαίο και βιωματικό τρόπο ο κ. Λιαμής κερδίζοντας από τα πρώτα λεπτά το κοινό  που αποτελούνταν από νέους ανθρώπους κυρίως και είχαν γεμίσει την μεγάλη αίθουσα του ενοριακού κέντρου.

Μετά το πέρας της ομιλίας που παρουσίασε ο καθηγητής κ. Χρήστος Μποτωνάκης απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς ο Πρωτ. Βασίλειος Φραγκιαδάκης και ο π. Βασίλειος Γκάτσης εκ μέρους της Σχολής Συμβουλευτικής γάμου και νέων γονέων, ενώ την ομιλία έκλεισε ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης  και συντονιστής της Σχολής, ο οποίος αφού μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ.κ. Δαμασκηνού ευχαρίστησε  τους ιερείς, τον ομιλητή και όλο τον κόσμο που δείχνει ένθερμο ενδιαφέρον για την νεοσύστατη Σχολή Συμβουλευτικής της Μητροπόλεως.

imka.gr

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook