Γονείς από τον Άγιο Νικόλαο ζητούν μέσω αγγελίας που έβαλαν σε τοπική εφημερίδα τρόφιμα και ρούχα για τα τρία ανήλικα παιδιά τους 10, 6 και 2 ετών. Mια αγγελία, που μπορεί να προκαλεί αίσθηση, ωστόσο, δεν παύει να αποδεικνύει το σκληρό πρόσωπο της εποχής.

Ο χρόνος για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς άρχισε να μετρά αντίστροφα..  όμως και φέτος, αρκετοί θα είναι εκείνοι οι οποίοι δεν θα περάσουν τις γιορτινές μέρες όπως θα επιθυμούσαν.

Η οικονομική κρίση έχει γονατίσει πολλά νοικοκυριά! Γονείς απεγνωσμένα ψάχνουν, όχι για τα χριστουγεννιάτικα παιχνίδια των  παιδιών τους, αλλά για τον “Άγιο Βασίλη”, που θα τους φέρει ρούχα και τρόφιμα!

Αυτό αποτυπώνεται καθημερινά σε όλη την Κρήτη. Εικόνες με γονείς κ παιδιά να ψάχνουν σε κάδους απορριμμάτων είναι πλέον καθημερινές. Εικόνες με ανήλικα παιδιά να απλώνουν το χέρι ζητώντας λίγα μόλις κέρματα για να αγοράσουν ψωμί για τα αδέρφια τους, είναι αποτυπωμένες σε κάθε γωνιά των μεγάλων στολισμένων πολυκαταστημάτων, που αυτές τις μέρες έχουν την τιμητική τους!

Ακολουθεί η αγγελία με τα στοιχεία επικοινωνίας για όποιον μπορεί να βοηθήσει:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook