Η γαλλική έκδοση της Madame Figaro στο τεύχος του Ιουλίου φιλοξένησε την Cameron Diaz φορώντας μόνο το μαγιό της κι ένα ξευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες!

Aποκαλυπτική, φρέσκια και πολύ sexy η Cameron στο roof  κτιρίου δεν φοράει τίποτε περισσότερο απο το μαύρο μαγιό της. Αναδεικνύνοντας το καλά σμιλεμμένο της κορμί. Η 38χρονη είναι η καλύτερη απόδειξη του \’τα χρόνια που περνάνε πόσο σου πάνε\’. Η ίδια παραμένει το απόλυτο Californian Girl με κορμί και πρόσωπο ανεπανάληπτα και δεν διστάζει να δηλώσει πως δεν φοβάται καθόλου το χρόνο \” μου αρέσει να μεγαλώνω, η ζωή είναι πολύ πιο ωραία όσο μεγαλωνει\’.

\"\"

Στη συνεντευξή της μίλησε  για την καινούρια της ταινία  \”Bad Teacher\” στην  οποία υποδύεται μία δίστροπη, αγενή και αχάριστη δασκάλα. Φυσικά και να πάει το μυαλό σου ότι η Cameron σε όλη τη διάρκεια της ταινίας μαγνητίζει με το sex appeal της!  Ηilight της ταινίας η συνάντηση και συνεργασία με τον πρώην συντροφό της, Justin Timberlake.

\"\"

\"\"

\"\"

Η ίδια μοιράστηκε με τους αναγνώστες πως όταν πέρνει ένα ρόλο στα χέρια της σε αντίθεση με άλλους ηθοποιούς θέλει να διαβάζει όλο το σενάριο από την αρχή μέχρι το τέλος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook