Μια αποκαλυπτική συνέντευξη και μια ιδιαίτερη φωτογράφιση έκανε η Δούκισσα Νομικού στο περιοδικό “Life&Style”. Η γνωστή παρουσιάστρια – μοντέλο μίλησε για τα επαγγελματικά και τα προσωπικά της.

 

Η Δούκισσα παραδέχτηκε πως το 2011 ήταν μια χρονιά που πήγε πολύ καλά για την ίδια και έφερε πολλές αλλαγές στη ζωή της. “Η αλήθεια είναι πως μέχρι να προλάβω να κάνω σχέδια, η ζωή με είχε προλάβει και μου τα έφερε μπροστά μου.

\"\"

Σε ένα χρόνο έγιναν πράγματα που δεν είχα τολμήσει να φανταστώ. Από τη συμμετοχή μου σε ένα τόσο επιτυχημένο βραδινό show, όπως ήταν το “Just the 2 of us”, μέχρι την παρουσίαση των βραβείων “Γυναίκες της χρονιάς” του “Life&Style”. Βλέποντας ότι υπάρχουν άνθρωποι που με εμπιστεύονται, χαίρομαι και πεισμώνω ακόμα περισσότερο”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

\"\"

 
Ωστόσο, πέρα από τα επαγγελματικά της η γνωστή παρουσιάστρια παραδέχτηκε πως υπήρξαν αλλαγές και στα προσωπικά της. Η ίδια δεν απάντησε στο αν πράγματι είναι σε σχέση με τον Χρήστο Χολίδη, αναφέροντας μάλιστα, πως θα ήθελε πολύ να αποφύγει αυτήν την ερώτηση. Το μόνο που ανέφερε ήταν το εξής: “Και σε πιο προσωπικό επίπεδο όμως ναι, μετά το Just άλλαξαν πολλά και νομίζω προς το καλύτερο”.

\"\"

 
Ακόμη, όσον αφορά το θέμα της ζήλειας, η Δούκισσα αποκάλυψε: “Αν μου δώσει το δικαίωμα να ζηλέψω, τότε ξυπνάει μέσα μου ο Σκορπιός, θα τον δαγκώσω και θα πονέσει”.

\"\"

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook