Ο ΟΦΗ ζήτησε από την ΕΠΟ να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας που έπληξε την Σαπεκοένσε.

Με αίτημα της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, προς την ΕΠΟ, ζήτησε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή, πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναικό (Τετάρτη 30/11, 7.30μμ, γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης), για τα θύματα της τραγωδίας, μετά την πτώση του μοιραίου αεροσκάφους που μετέφερε την Βραζιλιάνικη ομάδα Σαπεκοένζε της Βραζιλίας, η οποία επρόκειτο να παίξει στον τελικό του Κυπέλλου Νοτίου Αμερικής στο Μεντεγίν με την Ατλέτικο Νασιονάλ της Κολομβίας.

«Σε μια μαύρη μέρα για το Παγκόσμιο ποδόσφαιρο, το μυαλό όλων μας σε κάθε μέρος της γης που παίζεται ποδόσφαιρο, δεν μπορεί να είναι πουθενά αλλού, παρά μόνο σε εκείνους που έφυγαν τόσο άδοξα και στις οικογένειες τους, που ζούν τον απόλυτο πόνο. Η δύναμη του ποδοσφαίρου, ας στείλει ένα μήνυμα παρηγορίας για εκείνους που έμειναν πίσω. Οσο για εκείνους που έφυγαν;  Ο κόσμος του ΟΦΗ θα ήθελε να τους δώσει μια ευχή. Να γίνουν πρωταθλητές του Παραδείσου…» αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook