Ξεπέρασε κάθε όριο το θράσος και η ασυνειδησία ενός οδηγού ο οποίος τράκαρε αυτοκίνητο και έγινε καπνός στην περιοχή της Χαλέπας.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει στο Flashnews.gr μια γυναίκα οδηγός (της οποίας το αυτοκίνητο χτύπησε ο άνδρας οδηγός) το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση της Εθνικής Αντιστάσεως με έναν δρόμο ο οποίος δεν έχει ονομασία και βρίσκεται περίπου πίσω από το σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκη, στον οποίο βρισκόταν η ίδια η οδηγός.

Η γυναίκα που οδηγούσε ένα μπλε opel αυτοκίνητο είχε σταματήσει λόγω stop μέχρι να βεβαιωθεί ότι ο δρόμος δεν είχε διερχόμενα αυτοκίνητα προκειμένου να στρίψει. Μάλιστα, όπως μας είπε το αυτοκίνητό της είχε ήδη κατεύθυνση προς την Εθνική Αντιστάσεως καθώς είχε στρίψει ελάχιστα, περιμένοντας ωστόσο να αδειάσει εντελώς ο δρόμος για να φύγει.

Ωστόσο, ο… «κύριος» με το κόκκινο αγροτικό φαίνεται ότι ήταν ιδιαιτέρως βιαστικός και δεν μπορούσε να περιμένει και παρά το γεγονός ότι στον δρόμο υπήρχαν διερχόμενα αυτοκίνητα, παρέκαμψε το όχημα της γυναίκας πατώντας γκάζι για να στρίψει ο ίδιος και να φύγει. Κατά την κίνησή του αυτή, τράκαρε το αυτοκίνητο της γυναίκας στην πίσω πόρτα και το πίσω φτερό. Παρόλα αυτά, δεν σταμάτησε καθόλου, (όχι ότι θα περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τέτοιου είδους απαίδευτους πολίτες) και εξαφανίστηκε.

Η γυναίκα βγήκε από το αμάξι φωνάζοντάς του “τι κάνεις;” όμως, τσάμπα κόπος. Ο οδηγός του αγροτικού είχε γίνει καπνός, αφού προφανώς έχει μάθει να κάνει αυτό που θέλει χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν και να φοβάται να αναλάβει τις συνέπειες των πράξεών του.

Επειδή η γυναίκα από τη σύγχυσή της δεν πρόλαβε να συγκρατήσει την πινακίδα του ασυνείδητου και επειδή υπήρχαν αρκετά οχήματα που κινούνταν εκείνη την ώρα στο σημείο, παρακαλείται όποιος είδε την πινακίδα ή κάτι που μπορεί να βοηθήσει να επικοινωνήσει με το flashnews.gr προκειμένου να τον φέρουμε σε επαφή με τη γυναίκα.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook