Τελευταία ενημέρωση 11:32

Ένα ακόμη σοβαρό τροχαίο ατύχημα με μοτοσυκλέτα, το τέταρτο μέσα σε δύο 24ωρα, συνέβει σήμερα στις 5:30 το πρωί στην οδό Ακρωτηρίου στην πόλη των Χανίων.

Το ατύχημα συνέβει όταν ο οδηγός μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτας κινούμενος επι της οδού και λίγα μέτρα μετά την διασταύρωση του Κατσαμπά,στο σημείο όπου είναι η στροφή του δρόμου, απο άγνωστο λόγο, έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας, έπεσε πάνω στο πεζοδρόμιο και τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο Χανιώτης οδηγός, ηλικίας 20 ετών διεκομίσθει στο Νοσοκομείο Χανίων με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και εισήχθη στο χειρουργείο.

Αυτή την ώρα ο 20χρονος νοσηλεύεται διασωληνομένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου.

Στο συγκεκριμένο σημείο της οδού Ακρωτηρίου τα τροχαία ατυχήματα, ειδικά με μοτοσυκλέτες αποτελούν σύνηθες φαινόμενο, καθώς οι οδηγοί μη υπολογίζοντας σωστά την κλίση της στροφής, κινούνται με υπερβολική ταχύτητα και βγαίνουν εκτός δρόμου πέφτοντας πάνω, είτε σε δένδρα, είτε στο πεζοδρόμιο και στα τοιχία των παρακείμενων σπιτιών.

Υπενθυμίζεται ότι στα Χανιά, απο το πρωί της Παρασκευής 29/7 έχουν συμβεί τέσσερα τροχαία ατυχήματα με μοτοσυκλέτες με τον τραγικό απολογισμό να έχει φτάσει στους δύο νεκρούς, (25 και 26 ετών) και δύο σοβαρά τραυματίες (20 και 35 ετών) οι οποίοι νοσηλεύονται στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων.