Football League και ΕΠΟ αποφάσισαν να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή ως ελάχιστος φόρος τιμής στα αδικοχαμένα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας στην Κολομβία, ανάμεσα στα οποία και τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βραζιλίας, Σαπεκοένσε.

Το ενός λεπτού σιγή θα τηρηθεί στα ματς της 4ης αγωνιστικής της Football League και σε όλα τα ματς των εθνικών διοργανώσεων που θα διεξαχθούν από την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου έως και την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου.

Η ανακοίνωση της Football League:

Η Football League και οι ΠΑΕ μέλη της εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήρια τους στις οικογένειες, τους φίλους και τους οπαδούς της Chapekoense, μετά την ανείπωτη τραγωδία που έπληξε το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο και συντάραξε την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα.

Ως ελάχιστος φόρος τιμής στα αδικοχαμένα θύματα, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Football League 2016-2017.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Με απόφαση της Π.Δ.Ε./Ε.Π.Ο. θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων του αεροπορικού δυστυχήματος που συνέβη στην Κολομβία και μεταξύ των οποίων ήταν τα μέλη του ποδοσφαιρικού συλλόγου Σαπεκοένσε. Η απόφαση αφορά σε όλους τους αγώνες από σήμερα, Τετάρτη 30/11/2016, έως και την προσεχή Τετάρτη 7/12/2016, οπότε ολοκληρώνεται το σύνολο των αγωνιστικών δραστηριοτήτων των εθνικών διοργανώσεων.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook