Συγκλονιστική εξέλιξη είχε το μπαράζ της Α’ Κατηγορίας, μεταξύ Κρ. Αστέρα και Δόξας Παχιανών, που βρήκε νικήτρια την ομάδα του Βαμβακόπουλου με 3-1 στην παράταση.

Ο Κρ. Αστέρας κατάφερε να μπει στον όμιλο τίτλου, ενώ η νεανική Δόξα θα συμμετάσχει στον όμιλο παραμονής.

Οι τυπικά γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και σκόραραν μόλις στο 7’ με έναν ποδοσφαιριστή που αναδείχθηκε ποδοσφαιρικά στη Δόξα, τον Χαραλαμπάκη. Στο 24’ δύο φορές ο Σκύλο (απέκρουσε δις ο Σκουμπάκης) και μία ο Μεγαλακάκης έχασαν την ευκαιρία για το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα παρουσιάστηκε βελτιωμένη και γρήγορα έφερε το ματς στα ίσα με το γκολ του Περράκη (55’), που πλάσαρε σωστά μετά την κεφαλιά του Διγενάκη που προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι.

Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση και στα τελευταία λεπτά ο Κρ. Αστέρας κατάφερε να πάρει τη σπουδαία νίκη με γκολ των Ψαράκη (117’) και Ν. Ροκάκη (118’).

Διαιτητής: Χρυσός
Βοηθοί: Κανελάκης-Τσιλίκας
4ος διαιτητής: Τσαγκαράκης

Κρ. Αστέρας (Χρήστος Τραχανατζής): Γκαβρίλοβιτς, Τρικουνάκης, Χαϊντούτης (16’ λ.τρ. Κ. Ροκάκης), Σκύλο, Δασκαλάκης, Αγγελάκης (100’ Βασιλείου), Χαραλαμπάκης, Ν. Ροκάκης, Ψαράκης, Πανίδης, Μεγαλακάκης (62’ Σταθάκης).

Δόξα Παχιανών (Γιώργος Τσομπάνογλου): Δ. Σκουμπάκης, Διγενάκης, Θεοδωρογλάκης (96’ Κληρονόμος), Ανωμεριανάκης, Μαρκουλάκης, Μαυρεδάκης, Περράκης, Κένγκα, Μαυρομάτης, Παπαδοκωνσταντάκης (59’ Ασημίνας), Βαλάρης (76’ Γαλάνης).

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook