Ολοένα και περισσότερα χαρακτηριστικά ενσωματώνει ο Facebook Messenger, με το τελευταίο να ονομάζεται Instant Games.

Το Instant Games είναι ακριβώς αυτό που υποδηλώνει η ονομασία τους, και επομένως ο χρήστης μπορεί να παίξει “άμεσα” παιχνίδια με τους φίλους και τις επαφές του. Για την ώρα, υπάρχουν 17 τίτλοι παιχνιδιών –τους οποίους μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα- που είναι διαθέσιμοι σε 30 χώρες, στον ιστό καθώς και σε συσκευές που τρέχουν Android 5.0 ή νεώτερη έκδοση και iOS 8 ή νεότερη έκδοση.

To Facebook περιμένει από διάφορους developers να διαθέσουν ακόμα περισσότερα παιχνίδια σύντομα για τον Messenger. Για να παίξετε από την διαθέσιμη συλλογή, δεν απαιτείται κάτι άλλο από το να ξεκινήσετε μία συζήτηση στον Messenger με κάποιον φίλο σας και να πατήσετε πάνω στο σχετικό εικονίδιο εκεί που πληκτρολογείτε τα μηνύματα σας. Στην συνέχεια δεν χρειάζεται κάτι άλλο από το να επιλέξετε το παιχνίδι που προτιμάτε για να ξεκινήσετε να παίζετε άμεσα. Μόλις τελειώσετε ένα γύρο, οι άνθρωποι που συμμετέχουν στην συγκεκριμένη συζήτηση θα δουν το σκορ σας και θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν και αυτοί για να “απαντήσουν” στην πρόκληση.

Τα παιχνίδια εμφανίζονται επίσης στην λειτουργία αναζήτησης στον Messenger καθώς και στο News Feed του Facebook, όπου μπορείτε να παίξετε μόνοι σας ή να προκαλέσετε κάποιον φίλο σας να σας αντιμετωπίσει στο Messenger. Τα Games στον Facebook Messenger περιλαμβάνουν πίνακες κατάταξης, in-context chat καθώς και ομαδικά threads συζητήσεων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook