Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη διαδραστική βιωματική εκδήλωση του Συλλόγου μας την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016 στο πλαίσιο της δράσης «Έλα στην Θέση μου» για την παγκόσμια ημέρα αναπηρίας.

Την συναυλία με το μουσικό σύνολο «ίαμα»  του Μουσείου Ιατρικής Κρήτης και τον τίτλο «Πολύχρωμο Σκοτάδι» παρακολούθησε πλήθος κόσμου παρά τον άστατο και άσχημο καιρό.

Οι συμπολίτες μας  βίωσαν την πρόκληση κι απόλαυσαν την μουσική και τα τραγούδια «στα τυφλά», φορώντας τις μάσκες που τους δόθηκαν κατά την είσοδο.

Κορυφαία στιγμή της βραδιάς όταν οι μουσικοί, όλοι επαγγελματίες υγείας στην πόλη μας, με τα «μάτια κλειστά» έδειξαν πως η μουσική είναι κυρίως  θέμα ψυχής.                                 

 Στο περιθώριο της συναυλία ο Ιατρικός Σύλλογος Ηρακλείου ευχαρίστησε τους γιατρούς που συμμετείχαν εθελοντικά στις δράσεις του προσφεροντας τους «το μάτι της υγείας» για την πολύτιμη προσφορά τους.

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπολίτες μας που κατέκλισαν το κινηματογράφο παρά τον άσχημο καιρό και στους «ίαμα» που μας έδειξαν πως με τα μάτια της ψυχής βλέπεις καλύτερα. Ευχαριστούμε επίσης την Περιφέρεια Κρήτης και τους χορηγούς μας,  χωρίς αυτούς όλα θα ήταν πιο δύσκολα. Συνεχίζουμε…”, αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook