Τρεις απόπειρες βιασμού έγιναν τις τελευταίες ώρες στο Ρίον προκαλώντας αναστάτωση και πανικό στα βόρεια προάστεια της Πάτρας!

Οι δράστες με περισσή θρασύτητα προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν, με διαφορά μερικών λεπτών, τρεις γυναίκες και να ικανοποιήσουν τις ακόρεστες σεξουαλικές ορέξεις τους με κινηματογραφικό τρόπο.

Συγκεκριμένα, κυκλοφορούσαν με ένα λευκό “βαν”, πλησίαζαν τις γυναίκες και με το ζόρι προσπαθούσαν να τις “φορτώσουν” στο όχημα τους από την πλαϊνή πόρτα. Ωστόσο και οι τρεις γυναίκες αντέδρασαν δυναμικά και ταυτόχρονα έβαλαν τις φωνές, ματαιώνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο, τα σχέδια των δύο, τουλάχιστον, βιαστών.

Ας σημειωθεί, ότι μία από τις τρεις γυναίκες είναι σύζυγος αστυνομικού και επικαλέσθηκε την ιδιότητα του συζύγου της ενώ ταυτόχρονα άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Οι δύο δράστες, προφανώς, φοβήθηκαν και εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους.

Η τριπλή προσπάθεια των επίδοξων βιαστών κυκλοφόρησε από στόμα σε στόμα τις τελευταίες ώρες στις πρώην κοινότητες της βορειοδυτικής Πάτρας και είναι διάχυτος ο φόβος ότι ενδέχεται να επανέλθουν για να πάρουν… ρεβάνς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook