Πλούσια φαίνεται ότι είναι η δράση των Ολλανδών στη Χερσόνησο, αφού μετά το χθεσινό περιστατικό με το βιασμό κοπέλας, 4 ακόμα Ολλανδοί έφτασαν στο Τμήμα καθώς έπιναν και διασκέδαζαν πληρώνοντας με πλαστά χαρτονομίσματα.

Οι Αστυνομικοί έφτασαν στα χνάρια της "συμμορίας" των 4, ηλικίας 20, 22, 22, και 24 αντίστοιχα, καθώς το έμπειρο μάτι ενός 40χρονου ιδιοκτήτη μπαρ τους πήρε χαμπάρι.

Ο 40χρονος, δηλωσε στην αστυνομία ότι οι 4 νεαροί, την Πέμπτη και την Παρασκευή το βράδυ αφού απόλαυσαν ποτά αξίας 640 ευρώ! τον πλήρωσαν με πλαστά χαρτονομίσματα.

Οι άνδρες της Αστυνομίας έδρασαν αμέσως και σε συνεννόηση με τον 40χρονο συνέλαβαν τους νεαρούς απατεώνες, τα ξημερώματα σήμερα το πρωί.

Οι Ολλανδοί, θα συνέχιζαν τις διακοπές τους στη Χερσόνησο, διοχετεύοντας στην αγορά πλαστά χρήματα αφού πάνω τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

- 11προφανώς πλαστά χαρτονομίσματα των πενήντα (50) ευρώ και πέντε (5) προφανώς πλαστά χαρτονομίσματα των είκοσι (20) ευρώ,

- το χρηματικό ποσό των χιλίων πενήντα πέντε (1055) ευρώ σε διάφορα χαρτονομίσματα, τα οποία ελάμβαναν ως ρέστα από συναλλαγές τους στο ανωτέρω κατάστημα και σε άλλα ομοειδή καταστήματα.

Δηλαδή η μικρή συμμορία, όχι μόνο έδινε πλαστά αλλά φρόντιζε να παίρνει και μεγάλα χρηματικά ποσά ως ρέστα, δίνοντας πχ. 50 ευρώ για αγορά των 6 ευρώ.

Οι ανακαλύψεις της Αστυνομίας συνεχίστηκαν, καθώς σε νομότυπη έρευνα στο σπίτι της συμμορίας βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των εννιακοσίων (900) ευρώ, προερχόμενο από τις ως άνω συναλλαγές.

Οι νεαροί Ολλανδοί χάρις στην παρατηρητικότητα του 40χρονου θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη με άδεια χέρια περασμένα σε χειροπέδες