Ούτε καν πήγε το μυαλό μιας ηλικιωμένης γυναίκας ότι δεν ήταν παρά απατεώνες αυτοί που της ζήτησαν να κρεμάσει στα… κάγκελα της αυλόπρτας του σπιτιού της τα χρήματα που ζητούσαν για να μην κατηγορηθεί η κόρη της για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που δήθεν προκάλεσε!

Η 73χρονη γυναίκα που κατοικεί σε ένα χωριό των Φαρσάλων, πανικοβλήθηκε όταν χτύπησε το τηλέφωνό της το πρωί της Τρίτης και άκουσε μια άγνωστη που της συστήθηκε ως αστυνομικός να της λέει ότι η κόρη της κινδύνευε να πάει στη φυλακή, καθώς επρόκειτο να παραπεμφθεί στο αυτόφωρο για τον θάνατο ενός παιδιού. Έτσι, υπέκυψε αμέσως όταν η δράστιδα της ζήτησε όσο το δυνατό περισσότερα χρήματα για… “λάδωμα” των αρμοδίων.

Αυτή τη φορά, οι απατεώνες πήραν τα μέτρα τους ώστε να μην έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με το θύμα τους και τους αναγνωρίσει σε περίπτωση σύλληψής τους. Αφού συμφώνησαν να τους δώσει το υπέρογκο ποσό των 18.000 ευρώ, είπαν στην 73χρονη να βάλει τα χρήματα σε μια χαρτοσακούλα και να την κρεμάσει στην εξωτερική αυλόπορτα του σπιτιού της! Έτσι, δεν είδε ποιος πέρασε για να τα πάρει και δεν μπόρεσε να δώσει κάποιο στοιχείο στους αστυνομικούς που ανέλαβαν την έρευνα, όταν πι διαπίστωσε ότι την είχαν εξαπατήσει.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook