Με ανακοίνωσή του ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων συνεχάρη τον κ. Μηνά Βουλγαρίδη για τον ορισμό του στη θέση του νέου Διοικητή στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί δημόσια τον κ. Μηνά Βουλγαρίδη για τον ορισμό του στη θέση του νέου Διοικητού στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων. Ο κ. Βουλγαρίδης, εκ των επιφανών στελεχών του Ομίλου μας επί σειρά ετών ο οποίος κατέχει το ρόλο του Αντιπροέδρου στο Διοικητικό Συμβούλιο, είναι ένας λαμπρός επιστήμονας, ένα καταξιωμένο πρόσωπο στη χανιώτικη κοινωνία και ένας άνθρωπος με πολύ μεγάλες δυνατότητες.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο κ. Βουλγαρίδης θα αντεπεξέλθει με επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και θα υπηρετήσει τη θέση με την ίδια ανιδιοτέλεια που τον χαρακτηρίζει ως άνθρωπο. Δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε καλή επιτυχία, διότι αναλαμβάνει ένα εξαιρετικά δύσκολο πόστο στην πιο δύσκολη εποχή για τη χώρα μας μετά την περίοδο της μεταπολίτευσης.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Βουλγαρίδης παραμένει βέβαια δίπλα στον Όμιλό μας και ειδικότερα στο αγαπημένο του Τμήμα, το Σκάκι.

Καλή επιτυχία αγαπητέ Μηνά!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook