Κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αχαρναϊκό, που θα γίνει την Κυριακή (04/12, 15:00) στο γήπεδο του Μάλεμε έκανε ο ΑΟ Χανιά.

Στην ανακοίνωση, ακόμα, διαψεύδονται τα δημοσιεύματα για το δίδυμο Κολιτσιδάκη-Μαρινάκη στις θέσεις προπονητή και τεχνικού διευθυντή, αντίστοιχα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στον αυριανό (Κυριακή 4/12/2016) αγώνα με Αχαρναϊκό για το πρωτάθλημα της Football League, επικεντρώνεται η προσοχή όλων στον Αθλητικό Όμιλο Χανιά. Το ματς θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε και θα ξεκινήσει στις 15:00. Η παρουσία όλων είναι επιβεβλημένη καθώς η νίκη θα δώσει στην ομάδα πέρα από τους 3 πόντους και εξαιρετική ψυχολογία για τη συνέχεια.

Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΧΑΝΙΑ και οι ποδοσφαιριστές ζητούν από τον κόσμο να ενισχύσει την προσπάθεια τους με την παρουσία του και να ωθήσει με το χειροκρότημα του την ομάδα προς τη νίκη.

Επίσης, η Π.Α.Ε. υπενθυμίζει ότι επίσημη ενημέρωση για ό,τι αφορά την ομάδα, παρέχεται από το επίσημο site και μόνο, οποιοδήποτε δε άλλο σενάριο και παραφιλολογία από διαρροή τρίτων που δεν ανήκουν πλέον στο περιβάλλον της ομάδας, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.