Ο Γιώργος Μανούσος ανήμερα των 29ων γενεθλίων του… έσωσε με δικό του γκολ την ισοπαλία για τον Πλατανιά, απέναντι στον Πανιώνιο και θα μπορούσε να χαρίσει και τη νίκη στην ομάδα του.

Ο έμπειρος επιθετικός μετά το τέλος του αγώνα παρέλαβε το βραβείο “ΕΛΕΠΑΠ-MVP” και μίλησε και για την ισοπαλία με τον Πανιώνιο.

Η τοποθέτησή του για το παιχνίδι: «Από την αρχή κυνηγούσαμε τη νίκη. Ο αντίπαλος με ένα χτύπημα φάουλ, με μία ευκαιρία ουσιαστικά στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ. Όπως ξέρετε στο ποδόσφαιρο υπάρχει και το θέμα τύχης, νομίζω ότι η ομάδα μου τα τελευταία παιχνίδια δεν το έχει, παρόλο που προσπαθεί και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι θα “γυρίσει” και θα έρθει με το μέρος μας και θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα, αρκεί η ομάδα να παρουσιάζεται έτσι όπως παρουσιάστηκε σήμερα».

Για τη δυσκολία στο γκολ που έχει ο Πλατανιάς: «Όπως είπα είναι και θέμα τύχης. Το καλό είναι ότι εδώ και 2-3 παιχνίδια δημιουργεί καταστάσεις για γκολ, απλά δεν έρχεται και είναι και θέμα τύχης. Νομίζω ότι θα λυθεί κι αυτό και θα επανέλθει η ομάδα και βαθμολογικά και στην ψυχολογική θέση που της αρμόζει».

Για την αφιέρωση σε Παράσχο: «Υπάρχει πίεση στ’ αποδυτήρια με την καλή έννοια και θέλαμε να δώσουμε μία χαρά σε αυτόν τον άνθρωπο. Είμαστε δεμένοι σαν ομάδα και γι’ αυτό ήθελα να δείξω ότι είναι όλα καλά και θα συνεχίσουμε την καλή προσπάθεια που γίνεται και μέσα στο γήπεδο και απ’ έξω και θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook