​Την ώρα που οι έρευνες για την τραγωδία στο «Everest» στην Πλατεία Βικτωρίας είναι σε πλήρη εξέλιξη, η μητέρα της Βασιλικής Παραστατίδου, της άτυχης λογίστριας που σκοτώθηκε ανήμερα των γενεθλίων της κόρης της, ραγίζει καρδιές με τα λόγια της.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η μητέρα της Βασιλικής (που ήταν μάνα δυο κοριτσιών), μην μπορώντας να πιστέψει την συμφορά που βρήκε την οικογένεια της, δηλώνει αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τον Άρειο Πάγο για να δικαιωθεί η κόρη της:

«Γονιός να μην το νιώσει αυτό που ένιωσα εγώ. Μου κάψανε το παιδί μου. Το παιδί μου δεν ήταν να πάει στη δουλειά και της είπαν να πάει επειγόντως και πήγε στην Πλατεία Βικτωρίας».

Μάλιστα τονίζει πως:

«Το δικό μου παιδί ήταν μέσα και δεν του χτύπησε κανένας. Και κάηκε το παιδί μου! Θα φτάσω μέχρι τον Άρειο Πάγο αν δεν δικαιώσουν τον θάνατο του παιδιού μου. Κι εγώ δεν ξέρω πού θα φτάσω!»

Τραγική ειρωνία; Η γιαγιά θα γίνει πάλι μάνα για τα εγγόνια της και θα πρέπει να βρει τον τρόπο να γιορτάζει τα γενέθλια της εγγονής της, την μέρα που σκοτώθηκε η κόρη της.

Να σημειώσουμε, πως εκείνη την ημέρα, η 39χρονη λογίστρια είχε πάει νωρίτερα στην δουλειά της, καθώς ήθελε να τελειώσει για να ετοιμάσει το πάρτι γενεθλίων της κόρης της. Όμως δυστυχώς, η μοίρα έπαιξε το ασχημότερο παιχνίδι για αυτή την οικογένεια.

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook