Η Θύρα 7 Χανίων με ανακοίνωσή της καυτηριάζει τη στάση της διοίκησης του ΑΟ Χανιά προς τους φίλους του Ολυμπιακού στην πόλη, με αφορμή το παιχνίδι Κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι “ερυθρόλευκοι” φίλαθλοι:

Όπως είχαμε πει, μετά το παιχνίδι με τον ΑΟΧανιά, θα πούμε κάποια πράγματα σχετικά με τα εξωαγωνιστικά, που προηγήθηκαν του αγώνα και έχουν σχέση με τα εισιτήρια του αγώνα, την τιμή τους και τον τρόπο επικοινωνίας και αντιμετώπισής μας από τη διοίκηση του ΑΟΧανιά.

Από τις 16/11(το παιχνίδι έγινε 01/12) προσπαθούσαμε να έρθουμε σε επικοινωνία σαν σύνδεσμος με κάποιον υπεύθυνο της ΠΑΕ ΑΟΧανιά, ώστε να γίνει συνεννόηση και να οριστεί μια λογική τιμή στα εισιτήρια λόγω μέρας, ώρας και καιρικών συνθηκών, ώστε να μπορέσει να έρθει παραπάνω κόσμος στο γήπεδο και να μη κολλήσει στα χρήματα, στην ώρα και στην ιδιαιτερότητα του αγώνα όπως οι Χανιώτες ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ… Δυστυχώς εμείς, όπως και η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν βρήκαμε κανέναν, μα κανέναν διότι οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ ΑΟΧανιά (πρόεδρος και αντιπρόεδρος-γραμματέας-ταμίας) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΝΙΩΤΕΣ(!!!) και είχαν κλείσει τα γραφεία της ΠΑΕ λόγω δικών τους θεμάτων και δεν απαντούσαν στα τηλέφωνα, με αποτέλεσμα να απευθυνθούμε σε 2 άτομα τα οποία ευχαριστούμε πολύ για την προσπάθεια που έκαναν να βρούνε και να προβληματίσουν/ενημερώσουν τους αρμόδιους σε σχέση με τα προλεγόμενα μας, οι οποίοι αντί να σεβαστούν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ, συνέχισαν να κοροϊδεύουν.. .Ενώ οι αρμόδιοι είχαν ενημερωθεί από τον πρόεδρο του Ερασ. ΑΟΧ κ. Φυντικάκη (το 1 πρόσωπο που μας βοήθησε και τον ευχαριστούμε και πάλι)… Τελικά μιλήσαμε με τον αντιπρόεδρο-γραμματέα-ταμία (ένα πρόσωπο) το Σάββατο 26/11(!!), μέσω τηλεφώνου 3ου προσώπου (του δημοσιογράφου Κωσ.Νιτ., που τον ευχαριστούμε και εκείνον που αφιέρωσε χρόνο ώστε να βρεθεί μια λύση) και του είπαμε τι θέλουμε, ο εν λόγο κύριος, μας έλεγε τα κλασσικά που λένε όλοι όσοι θέλουν να απεμπλακούν από μια πιεστική κατάσταση και να χαϊδέψουν αυτιά, ενώ μας πηγαίνανε από μέρα σε μέρα για το πότε θα έχουμε τα εισιτήρια στα χέρια μας για 8-9 μέρες, τελικά επικοινωνούμε με τον ίδιο τον πρόεδρο του ΑΟΧανιά τον κ. Μελά τη Δευτέρα 28/11, μετά από παρέμβαση του κ. Φυντικάκη, ο οποίος κ. Μελάς μας λέει ότι θα υπάρχει ενιαία είσοδος 15ευρώ διότι τα εισιτήρια είχαν βγει από την ΕΠΟ έτσι και δεν μπορεί να τα αλλάξει και ότι θα έχουμε όσα θέλουμε, εμείς σαν σύνδεσμος σκεπτόμενοι όλα τα προηγούμενα του είπαμε ότι θέλουμε συγκεκριμένο αριθμό σε λογική τιμή και όχι όλη την κερκίδα, αλλά η απάντηση του και πάλι ήταν η ίδια και ότι τα εισιτήρια θα τα έχουμε το μεσημέρι της ίδιας μέρας μέσω του κ. Φυντικάκη.

Τελικά (να ‘ναι καλά ο ρουφιάνος… facebook) μάθαμε (δυστυχώς μια μέρα πριν τον αγώνα) ότι στους οργανωμένους του ΑΟΧανιά, είχαν δώσει εισιτήρια με 10ε(!!!), στην ίδια κερκίδα με εμάς, οι οποίοι σαν σύνδεσμος το 90% τους έχει διαρκείας! Ναι καλά καταλάβατε όλοι… ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ 31/12/16 ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΟΧΑΝΙΑ, ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΕΠΙ 15 ΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ 5Ε ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!

ΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΛΑΤΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΘΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ;

ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ;

ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΙ; ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΕΞΥΓΙΑΝΤΕΣ, ΕΧΕΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΥΧΑΙΝΕΤΑΙ… ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ…

Υγ1..Αν κάποιοι νομίζετε ότι έχουμε εμπάθεια απέναντι στον ΑΟΧανιά, ας ρωτήσετε τα φιλαράκια στους BLUE BOYS, ποιος έχει φτιάξει κάποια πανιά τους, το παλιό graffity στον προηγούμενο σύνδεσμο τους, πού ανήκε το 2ο τύμπανο επί πολλά έτη στην κερκίδα τους, όπως και πόσοι από εμάς ακολουθούσαν τον ΑΟΧανιά εντός και εκτός έδρας και που ήταν οργανωμένος για πολλά χρόνια ο συγχωρεμένος ο Αντώνης…

Υγ2..Ευχαριστούμε και πάλι τον πρόεδρο του Ερασ. ΑΟΧανιά κ. Φυντικάκη και τον δημοσιογράφο Κωσ. Νιτ. που προσπάθησαν να μας βοηθήσουν ώστε να ακουστεί η φωνή μας εκεί που έπρεπε.

ΥΓ3..Ευχόμαστε ολόψυχα στην ιστορική ομαδά της πόλης μας, να βρει κάποτε τους άξιους ανθρώπους να τη διοικήσουν και να την πάνε εκεί που της αρμόζει.

ΧΑΝΙΑ ΘΥΡΑ 7-1985

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook