Η Red Action του Santa Run σκόρπισε χαρά και χαμόγελα στο γήπεδο Περιβολίων.

Στο περιθώριο του αγώνα της ομάδας με τον Πανιώνιο, Αϊ Βασίληδες μοίρασαν δώρα και γλυκίσματα στους φιλάθλους και οι Freak Tones με τη συνδρομή του Μεντζέλου τραγούδησαν για πρώτη φορά το τραγούδι που θα… συνοδεύσει το 6ο Χανιά Santa Run που φέτος θα γίνει στις 26 Δεκεμβρίου.

 

 

Το σωματείο Santa Run, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, διοργανώνει το 6ο Santa Run στα Χανιά για την ενίσχυση των συλλόγων ΕΛΕΠΑΠ, Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ «Η Μεγαλόχαρη» και Ορίζοντας, που ασχολούνται με παιδιά της πόλης μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

Πρόκειται για μια γιορτινή διοργάνωση, παρωδία του γνωστού Santa Run που διοργανώνεται σε διάφορες πόλεις του κόσμου κάθε Δεκέμβρη. Μια πορεία περπατήματος μέσα στην πόλη των Χανίων, όπου οι συμμετέχοντες φορούν στολές Άγιου Βασίλη.

Όλη η πόλη είναι παρούσα, από τα καταστήματα της διαδρομής που προσφέρουν κεράσματα στους συμμετέχοντες, μέχρι τους χανιώτες dj που γεμίζουν με πολλή μουσική τους δρόμους της πόλης. Στο Santa Run είμαστε όλοι κερδισμένοι γιατί προσφέρουμε στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Όλα τα έσοδα της διοργάνωσης αποδίδονται στα τέσσερα ωφελούμενα σωματεία.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook