«Αφήνουμε πίσω τη νίκη επί του Παναθηναικού και στρέφουμε την προσοχή μας στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα την επόμενη Τετάρτη, για το πρωτάθλημα της Football league» δήλωσε ο Κώστας Δάφκος σε συνέντευξη του στην Κρήτη Tv.

Ο γκολκήπερ του ΟΦΗ αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό για την ψυχολογία της ομάδας, ήταν η νίκη επί του ΠΑΟ, αλλά υπογράμμισε την σημασία, να αφήσουν όλοι πίσω αυτό το παιχνίδι και να κοιτάξουν την συνέχεια του πρωταθλήματος της Football league.

Αναλυτικά οι πιο σημαντικές αναφορές του Kώστα Δάφκου στην Κρήτη Tv

Για τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού: «Καταλαβαίνoυμε πως πετύχαμε κάτι σημαντικό και δώσαμε χαρά στον κόσμο που τόσο πολύ μας βοήθησε! Το χαρήκαμε και εμείς».

Για την εξέλιξη του αγώνα: «Στην αρχή ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά, αλλά όσο προχωρούσε το παιχνίδι ισορροπούσαμε. Πιστέψαμε πως όσο και αν ήταν δύσκολο μπορούμε να τα καταφέρουμε! Σε αυτό μας βοήθησαν και τα λίγα λόγια που μας είπε ο προπονητής μας στο ημίχρονο».

Για το στόχο της ανόδου: «Ξέρουμε που είμαστε και τι θέλει ο ΟΦΗ! Και γι αυτό είμαστε εδώ! Θέλουμε να οδηγήσουμε όλοι μαζί την ομάδα στην κατηγορία που ανήκει και αυτός ο στόχος είναι μονόδρομος! Χρειάζεται ομως και υπομονή! Πρέπει να βλέπουμε τα παιχνίδια ξεχωριστά, αρχής γενομένης από αυτό της ερχόμενης Τετάρτης στα Τρίκαλα που είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Και να προχωράμε αφήνοντας πίσω το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που σίγουρα μας ανέβασε τη ψυχολογία, γενικά είχε μεγάλα κέρδη και έφερε και κοντά την πρόκριση στο Κύπελλο…»

Για την παράδοση των Μακεδόνων στον ΟΦΗ, καθώς και ο ίδιος είναι Δραμινός: «Δεν είναι μόνο αυτή η παράδοση. Γενικά υπάρχει παράδοση καλών σχέσεων μεταξύ Κρητικών και Μακεδόνων και αυτό μας ευχαριστεί πάρα πολύ…»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook