Την απογοήτευση των ανδρών των ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη προκάλεσε η απόφαση των ανωτέρων τους να διατεθεί μια διμοιρία , προκειμένου να…προστατεύσουν το εστιατόριο ξενοδοχείου που θα έτρωγαν οι παίχτες της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού κατά την ολιγόωρη παραμονής τους στη συμπρωτεύουσα μετά την επιστροφή τους από την Τουρκία.

Η διμοιρία των ΜΑΤ, αφού συμμετείχε στα μέτρα τάξης σε αγώνα μπάσκετ της Α2 κατηγορίας, που ήταν κεκλεισμένων των θυρών, στην συνέχεια κλήθηκε να συνοδεύσει την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού που επέστρεφε με λεωφορείο χωρίς διακριτικά από την Τουρκία μετά τον αγώνα που έδωσε με τη Νταρουσάφακα. Η ομάδα του Ολυμπιακού επισκέφθηκε ξενοδοχείο προκειμένου οι παίχτες να δειπνήσουν, πριν αναχωρήσουν για την πόλη των Τρικάλων όπου θα αντιμετωπίσουν την τοπική ομάδα. Οι αστυνομικοί των ΜΑΤ, ανέμεναν μέσα στο κρύο από τις 21:00 έως τις 22:00 το βράδυ, να φάνε οι αθλητές και να…προσέχουν μην δεχτούν επίθεση! 

Όπως σημειώνουν συνδικαλιστές αστυνομικοί, «αυτός είναι ο πραγματικός “σεβασμός” και η “εκτίμηση” της Διοίκησης σε αυτούς τους ανθρώπους που κάθε τρεις και λίγο αφήνουν πίσω οικογένειες και υποχρεώσεις συμβάλλοντας τα μέγιστα στην αντιμετώπιση του προσφυγικού και οι οποίοι σε κάθε δύσκολη στιγμή είναι μπροστά και δίνουν λύσεις».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook