Ούτε το γήπεδο Μάλεμε αποδείχθηκε… γούρικο για τον ΑΟΧ στο φετινό πρωτάθλημα, αφού και στο δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι της (το πρώτο ήταν στο ΔΑΚ Γάλλου με τον Αγροτικό Αστέρα) η ομάδα των Χανίων ηττήθηκε, αυτή τη φορά με 2-3 από τον Αχαρναϊκό.

Η ομάδα του Θοδωρή Γκάτζιου δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στην εκτός έδρας νίκη της στις Σέρρες, απέναντι σε έναν δυνατό και πολύ καλό αντίπαλο.

Στο 34’ ο Ματσούκας αξιοποίησε τη σέντρα του Μουστάκη και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Η… απάντηση του ΑΟΧ ήταν σχετικά άμεση, αφού στο 40’ από εκτέλεση φάουλ του Μάνιας ο Θεολόγου με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι… προειδοποίησαν με το δοκάρι του Ντούνγκα στο 52’ και τελικά έφτασαν στο 1-2 στο 57’, με τον Ματσούκα να σκοράρει το δεύτερο γκολ του, με πλασέ από ασίστ του Ντούνγκα.

Στο 90’ ο Τζιώρας με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Δαμιανάκη έβαλε… τελεία στο παιχνίδι (1-3). Ο ΑΟΧ το μόνο που κατάφερε τελικά ήταν νε μειώσει σε 2-3 με κεφαλιά του Σταματή, από νέα εκτέλεση φάουλ του Μάνιας, στο 90+4’.

Διαιτητής: Βισκαδούρος (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Μαυρουδής-Γαρεφαλάκης (Ηρακλείου)
4ος διαιτητής: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)

ΑΟ Χανιά (Θεόδωρος Γκάτζιος): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Θεολόγου, Τσουκάνης, Γκεμίσης, Φουρλάνος, Μάνιας, Νικολόπουλος (61′ Βαρούχας), Λύρας (55′ Σταματής), Ντούμος (78′ Αποστολόπουλος).

Αχαρναϊκός (Μίλος Κόστιτς): Αποστολίδης, Ψιάνος, Σωτηράκος, Χριστοφιλέας, Μουστάκης, Αναστασίου, Τσεμπερίδης, Τζέφερσον (61′ Παπατόλιος), Πλαβούκος (46′ Γουέρε), Ματσούκας (64′ Τζιώρας), Ντούνγκα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook