Απογοητευμένος ήταν από την εξέλιξη του αγώνα στην Κομοτηνή ο Σπύρος Μπαξεβάνος, που τόνισε ότι στη Football League δεν παίζουν ρόλο τόσο η τεχνική και η ποιότητα αλλά η ψυχή.

Ο τεχνικός του Κισσαμικού σημείωσε ότι ουσιαστικά η ήττα της ομάδας του ήρθε με μία απροσεξία και χωρίς να υπάρξει απειλή σε όλο το ματς από τον αντίπαλο.

Αναλυτικά όσα είπε: «Ήρθαμε να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι εδώ, απέναντι σε μία ομάδα η οποία είναι νεανική, έχει τρεξίματα και προσπαθεί να βγάλει πράγματα μέσα στο γήπεδο. Θέλαμε να κάνουμε ένα καινούριο ξεκίνημα, γιατί νομίζω ότι δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της ομάδας μας, αυτός ο ένας βαθμός που έχει στο πρωτάθλημα. Δυστυχώς δεν μπορώ να θυμηθώ αν έγινε κάποιο σουτ προς την εστία μας σε όλο το παιχνίδι, κι όμως εμείς καταφέραμε και κάναμε ένα πέναλτι, το αν ήταν ή δεν ήταν λίγο παίζει σημασία, και καταφέραμε να χάσουμε το παιχνίδι. Δυστυχώς το ποδόσφαιρο αυτά έχει, έτσι είναι τα πράγματα… Εμείς πρέπει να βρούμε τρόπο από αυτή τη στιγμή να αντιδράσουμε, ειδικά που ξεκινάμε με ένα παιχνίδι στην έδρα μας, απέναντι σε μία δύσκολη ομάδα. Πρέπει να καταλάβουμε ότι η Football League αυτή είναι και κερδίζει αυτός που το θέλει, που έχει ψυχή μέσα στον αγωνιστικό χώρο και μάχεται. Εμείς μέχρι εκείνο το σημείο νομίζω ότι παλεύαμε και προσπαθούσαμε να βγάλουμε κάποια πράγματα μέσα στο γήπεδο, δυστυχώς όμως ήρθε αυτή η απροσεξία και χάσαμε το παιχνίδι. Δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά, συνεχίζουμε… Είμαστε αποφασισμένοι να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα του Πανθρακικού, νομίζω ότι κέρδισε γιατί το ήθελε περισσότερο από εμάς και είχε την ψυχή και το… κυνήγησε μέχρι τέλους».

Το σχόλιό του για το πρωτάθλημα: «Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και μακρύ. Όλες οι ομάδες είναι δυνατές και έχουν να δώσουν πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Από εκεί και πέρα εμάς ο στόχος μας είναι η παραμονή και αν μπορέσουμε να κάνουμε μία καλή πορεία. Δυστυχώς έχουμε ένα άσχημο ξεκίνημα και είπαμε ότι χρειάζεται αντίδραση και πρέπει να τη δείξουμε με ψυχή μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δεν φτάνουν κομμάτια μέσα στο γήπεδο τεχνικής, ποιότητας, η κατηγορία θέλει δύναμη, να είσαι στις μονομαχίες εκεί, να είσαι προσεκτικός, συγκεντρωμένος και κάθε πόντο που κερδίζεις πρέπει να… ματώνεις για να τον παίρνεις».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook