Ο Ηρακλειώτης ποδοσφαιριστής Νίκος Κουσίδης, με το γκολ-πέναλτι που πέτυχε… πλήγωσε τον Κισσαμικό και χάρισε στον Πανθρακικό την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Μετά το τέλος του αγώνα μιλώντας εκ μέρους των ποδοσφαιριστών του Πανθρακικού αφιέρωσε τη νίκη στον μεγαλομέτοχο της ομάδας Τάσο Καραολάνη.

Αναλυτικά όσα είπε για το παιχνίδι: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα σε αυτήν την κατηγορία. Ξέρουμε ότι όποια δυσκολία κι αν υπάρχει, ειδικά στο γήπεδό μας, πρέπει να παίζουμε πάντα για τη νίκη. Παίξαμε καλά, παλέψαμε σκληρά και στο τέλος λυτρωθήκαμε. Ξέρω ότι η καρδιά του κόουτς μπορεί να πήγε να… σπάσει, με τον τρόπο που επέλεξα να εκτελέσω το πέναλτι, αλλά η μπάλα πήγε στα δίχτυα ευτυχώς! Συγχαρητήρια σε όλα τους συμπαίκτες μου, σε όλη την ομάδα από τους φροντιστές ως τη διοίκηση. Σαν ομάδα αφιερώνουμε τη νίκη αυτή στο μεγαλομέτοχο του Πανθρακικού, τον κύριο Τάσο Καραολάνη! Είμαστε μία οικογένεια κι έτσι θα συνεχίσουμε και θέλουμε ο κόσμος της Κομοτηνής να αγκαλιάσει την προσπάθειά μας και να γυρίσει στο γήπεδο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook