Ο Θοδωρής Γκάτζιος, αφού ξεκαθάρισε ότι ούτε είναι, ούτε θέλει να είναι προπονητής, διέψευσε ότι ο ΑΟ Χανιά έχει μιλήσει με κάποιον προπονητή αυτό το διάστημα και ειδικότερα με τον Θανάση Κολιτσιδάκη.

Αναφορικά με το ματς με τον Αχαρναϊκό σχολίασε ότι η ομάδα του δέχθηκε… αστεία γκολ.

Αναλυτικά όσα είπε: «Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα. Προσπαθήσαμε, φάγαμε δυο αστεία γκολ και τελικά ήρθε η ήττα, η οποία βέβαια μας στενοχωρεί και μας προβληματίζει πάρα πολύ».

Για την αβεβαιότητα που υπάρχει στην ομάδα και πόσο επηρεάζει αυτό το γεγονός: «Οι ποδοσφαιριστές ξέρουν τι θα συμβεί μετά τον Δεκέμβρη! Δεν πιστεύω ότι πρέπει να έχουν άγχος, απλώς σίγουρα το ρόστερ είναι φτωχό. Οι επιλογές που έχω είναι περιορισμένες κι έτσι τα παράπονα των φιλάθλων και μη, είναι δικαιολογημένα. Εννοώ ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν τη διαβεβαίωση από τον πρόεδρο ότι εφόσον έχει, όχι την “τρελή” βοήθεια, αλλά μια σχετική μικρή βοήθεια απ’ τον κόσμο και την κοινωνία των Χανίων, θα μείνει».

Για το τι γίνεται με τον ίδιο και το θέμα του προπονητή στην ομάδα: «Εως και σήμερα η ομάδα δεν έχει συζητήσει με κανένα προπονητή, απ’ ό,τι μου είπε προχθές ο πρόεδρος. Εμείς διαβάσαμε την Παρασκευή στα “Χανιώτικα Νέα” ότι έχει μιλήσει με τον κ. Κολιτσιδάκη, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Για να βάλω λίγο τα πράγματα στη θέση τους, εγώ δεν θέλω να κάνω τον προπονητή ούτε είμαι προπονητής. Είμαι προπονητής-καθηγητής των ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα το ποδόσφαιρο, του πανεπιστημίου δηλαδή, κάτι που ενώ έχει γίνει νόμος του κράτους δεν το δέχεται η ΕΠΟ, όμως εγώ θέλω να έρθει ένας προπονητής. Μην… τρελαίνεστε! Εγώ προσπαθώ για το καλύτερο. Νομίζω ότι τα καταφέρνω, τώρα αν η ομάδα κερδίζει ή χάνει κι εγώ έχω την ευθύνη, όπως όλοι».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook