Η θεωρία που ήθελε τον άτυχο Δημήτρη, να σκοτώνεται στις 21 Ιουνίου το 2014 στο Αγρίνιο σε τροχαίο δυστύχημα μετά από λάθος του ιδίου, φαίνεται πως δεν ισχύει πλέον αφού νέα δεδομένα  ήρθαν για να ανατρέψουν τα παλιά. 
 
Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα ο 20χρονος Δημήτρης διατηρούσε σχέσεις με μια κοπέλα η οποία είχε εμπλακεί με μια παρέα με παραβατική συμπεριφορά.
 
Ο νεαρός προστάτεψε την κοπέλα φιλοξενώντας την για δύο βράδια στο σπίτι του παππού του και από τότε ξεκίνησαν όλα. 
 
Μέλη της ομάδας εντόπισαν τον 20χρονο νέο και τον απείλησαν με όπλο ζητώντας του να μην ασχολείται με την κοπέλα ενώ ακολούθησε άγριος καβγάς μπαίνοντας στο «μάτι» της ομάδας.
 
Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας Τσινιά, Χρήστο Ανδριά, η υπόθεση του 20χρονου Δημήτρη, πλέον παίρνει άλλες διαστάσεις καθώς όλα συνηγορούν στο ότι ο άτυχος νέος δολοφονήθηκε σε προσχεδιασμένο τροχαίο δυστύχημα με την εμπλοκή ενός αυτοκίνητου τζιπ και τουλάχιστον ενός ατόμου που αναζητείται.


 
«Υπάρχουν κάποιες μαρτυρίες που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το μηχανάκι βγήκε εκτός δρόμου από άλλο αυτοκίνητο. Δηλαδή εμβολίστηκε από εμπλοκή άλλου αυτοκίνητου. Υπάρχει η πραγματογνωμοσύνη που έχουμε κάνει και οδηγεί προς αυτό το συμπέρασμα και πλέον και η Εισαγγελία κατευθύνεται προς αυτό το ενδεχόμενο ότι δεν εξετράπη μόνο του το μηχανάκι αλλά κάποιος άλλος το εμβόλισε εκτός δρόμου. Υπάρχουν και κάποιες μαρτυρίες που εμπλέκουν κάποια άτομα με τους οποίους είχαν υπάρξει κάποια προβλήματα μεταξύ του Δημήτρη και εκείνων επειδή προστάτευε μια συγκεκριμένη κοπέλα» είπε μεταξύ άλλων.
 
«Ξετυλίγεται ο μίτος της Αριάδνης» τονίζει ο δικηγόρος και υπογραμμίζει πως με την νέα μαρτυρία και σε συνδυασμό της πραγματογνωμοσύνης φαίνεται πως ο 20χρονος δέχτηκε χτύπημα από μεγάλο όχημα τύπου τζιπ.
 
«Υπάρχει μια καινούργια μαρτυρία μιας γυναίκας που περιγράφει το αυτοκίνητο και δίνει περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση. Δηλαδή μιλάει για ένα τζιπ αυτοκίνητο σκούρου χρώματος με σκαλοπάτια στο πλάι για να μπορεί να ανεβαίνεις και το οποίο ήταν δίπλα στο μηχανάκι πολύ ώρα. Η οικογένεια έκανε μια μήνυση για ανθρωποκτονία από πρόθεση και βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης. Δεν έχουν κληθεί ακόμα μάρτυρες να καταθέσουν. Πλέον δέχεται και ο Εισαγγελέας ότι το μηχανάκι του άτυχου Δημήτρη έχει εμβολιστεί από άλλο όχημα και υπάρχει δράστης και αναζητείται» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook