Αν και δεν υπάρχει κάποιο νεώτερο σε ότι αφορά την τύχη του Karma, του πρώτου Drone της GoPro που κυκλοφόρησε για ελάχιστες ημέρες πριν ανακληθεί από την αγορά εξαιτίας σοβαρών προβλημάτων, εντούτοις η GoPro θα κυκλοφορήσει σύντομα ένα σημαντικό αξεσουάρ.

Το Karma Grip, που περιλαμβανόταν στη συσκευασία του drone, θα κυκλοφορήσει ξεχωριστά και επιτρέπει σε συγκεκριμένα μοντέλα καμερών της GoPro, όπως τις Hero 4 Black/Silver και Hero 5 Black, να πραγματοποιούν σταθερές εγγραφές βίντεο πολύ εύκολα. Θυμίζοντας ένα εξελιγμένο selfie stick, το Karma Grip συνδέεται πανεύκολα με τις συγκεκριμένες κάμερες της GoPro, επιτρέποντας λήψεις βίντεο στο έδαφος ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες, με κορυφαίο σύστημα σταθεροποίησης για άψογο τελικό αποτέλεσμα που να μην προκαλεί ζαλάδες κατά την αναπαραγωγή. Παρόμοιες λύσεις έχουν κυκλοφορήσει εδώ και αρκετό καιρό διάφοροι κατασκευαστές, χωρίς όμως να φέρουν τον χαρακτηρισμό “επίσημες”, μέχρι σήμερα.

Στην ουσία ο συνδυασμός Karma Grip και GoPro κάμερας αποτελεί μια εναλλακτική στο Osmo, την αντίστοιχη πρόταση της DJI που αποτελεί ένα από τα αγαπημένα εργαλεία των φωτογράφων και όχι μόνο. Σε ότι αφορά την υποστήριξη της Hero 5 Session κάμερας, η GoPro αναφέρει ότι αυτό θα γίνει πραγματικότητα την προσεχή άνοιξη ενώ για τις υπόλοιπες κάμερες, το Karma Grip θα κυκλοφορήσει τις επόμενες εβδομάδες με τιμή €330.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook