Περιζήτητος φαίνεται ότι έχει γίνει ο Mohammed Abad, ο 44χρονος άνδρας που έγινε διάσημος όταν έγινε ο πρώτος άνδρας που απέκτησε βιονικό πέος.

Όπως δηλώνει περισσότερες από 50 γυναίκες του έχουν ζητήσει τους τελευταίους μήνες να κάνουν σεξ μαζί του, ωστόσο ο ίδιος τις έχει απορρίψει όλες γιατί είναι κουρασμένος.

«Δέχομαι πολλά μηνύματα από γυναίκες μέσω διαδικτύου που με ρωτάνε αν θέλω να κάνω σεξ μαζί τους. Έχουν ακούσει για το βιονικό μου πέος και θέλουν να το δοκιμάσουν πιστεύοντας ότι μπορώ να αποδίδω για ώρες στο κρεβάτι» δήλωσε στη Daily Star.

Όπως όμως εξηγεί ο φόρτος εργασίας του που περιλαμβάνει βάρδιες διάρκειας 14 ωρών, τον έχει κουράσει πολύ ακόμα και για να κάνει σεξ. Ο Mohammed Abad μέχρι να αποκτήσει βιονικό πέος ήταν παρθένος και τελικά πρώτη φορά έκανε σεξ τον περασμένο Μάρτιο με τη βοήθεια μιας ιερόδουλης.

Σε ηλικία 6 ετών ο άνδρας χτυπήθηκε από αυτοκίνητο κοντά στο Huddersfield, με αποτέλεσμα να υποστεί πλήρη δυσλειτουργία του πέους του. Οι γιατροί του «έφτιαξαν» τότε ένα σωληνάκι, χρησιμοποιώντας δέρμα από το πόδι του, ώστε να μπορεί να ουρεί. Ωστόσο δεν είχε καμία αίσθηση του πέους του ούτε μπορούσε να λειτουργήσει σεξουαλικά.

Παρότι υποβλήθηκε σε δεκάδες επεμβάσεις δεν κατάφερε να ουρήσει ξανά όρθιος. Σήμερα, ύστερα από τόσα χρόνια, διαθέτει πλήρως λειτουργικό πέος με κουμπί on/off στους όρχεις του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook