Τα πρώτα χιόνια έπεσαν και εσύ μπορείς να ποστάρεις και να μοιράζεσαι με τους φίλους σου τις πιο τρελές χειμωνιάτικες στιγμές σου μόνο σε 3 δευτερόλεπτα. 

Με το νέο Δίκτυο 4G της WIND στη Κρήτη απολαμβάνεις απίστευτες ταχύτητες και η επικοινωνία σου αλλάζει! 

Έχοντας επενδύσει πάνω από 14 εκατομμύρια ευρώ σε νέες υποδομές ξεκινώντας το 2015, η εμπειρία χρήσης από το Δίκτυο 4ης γενιάς της WIND δεν μένει μόνο στην υψηλή ονομαστική ταχύτητα στις υπηρεσίες δεδομένων αλλά δίνει τη δυνατότητα αδιάλειπτης ροής σε video υψηλής ευκρίνειας (HD)  στο smartphone/ tablet, επιτρέπει την αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείων, απελευθερώνει την επικοινωνία σου με τα κοινωνικά δίκτυα και το “Cloud” ενώ ακόμα ένα απλό σερφάρισμα στο Internet γίνεται πρωτόγνωρη σε σχέση με τις προηγούμενες τεχνολογίες.

Σε μόλις 2.5 δευτερόλεπτα μπορείς να κατεβάσεις στο κινητό μια φωτογραφία 5Μbytes από το διαδίκτυο. Η παρακολούθηση video από το YouTube γίνεται άνετα, χωρίς διακοπές, ενώ αποστέλλονται πολύ πιο εύκολα e-mail με μεγαλύτερα αρχεία.

Για να αποκτήσεις δωρεάν ΜΒ κάθε μήνα από τη WIND και να σερφάρεις ασταμάτητα, πήγαινε σε ένα κατάστημα, και άλλαξε εντελώς δωρεάν την SIM κάρτα σου σε 4G SIM. Η εξειδικευμένη ομάδα της WIND θα σε περιμένει! 

Εκσυγχρονισμός Δικτύου

Στο πλαίσιο του έργου η WIND εκσυγχρόνισε όλες τις υφιστάμενες υποδομές της στο νησί και  επέκτεινε την κάλυψη του δικτύου κινητής με νέους σταθμούς βάσης για να διασφαλίσει την απρόσκοπτη επικοινωνία των συνδρομητών της. Το νέο Δίκτυο 4G της WIND έχει ενισχυμένη κάλυψη στην Κρήτη καλύπτοντας το 97% του πληθυσμού και προσφέροντας υψηλές ταχύτητες  για μοναδική εμπειρία στην επικοινωνία. 

Έχοντας επενδύσει πάνω από 500 εκατομμύρια Ευρώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η εμπειρία χρήσης από το Δίκτυο 4ης γενιάς της WIND δεν περιορίζεται μόνο στην υψηλή ονομαστική ταχύτητα στις υπηρεσίες δεδομένων αλλά δίνει τη δυνατότητα αδιάλειπτης ροής σε video υψηλής ευκρίνειας (HD)  στο smartphone/ tablet, επιτρέπει την αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείων, απελευθερώνει την επικοινωνία του χρήστη με τα κοινωνικά δίκτυα και το “Cloud” ενώ ακόμα και μια απλή πλοήγηση στο Internet γίνεται πρωτόγνωρη σε σχέση με τις προηγούμενες τεχνολογίες.
Με το νέο δίκτυο της WIND χρειάζονται μόνο 3 δευτερόλεπτα για να μπουν οι χρήστες στο Facebook ή να πλοηγηθούν στο Internet από το κινητό τους  και μόλις 2.5 δευτερόλεπτα για να κατέβει στο κινητό μια φωτογραφία 5Μbytes από το διαδίκτυο. Η παρακολούθηση video από το YouTube γίνεται άνετα, χωρίς διακοπές, ενώ αποστέλλονται πολύ πιο εύκολα e-mail με μεγαλύτερα αρχεία. 

Αναλυτικά η λίστα καταστημάτων! 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook