Στο πλαίσιο εκδηλώσεων με στόχο την ενημέρωση των παιδιών για τον αθλητισμό αντιπροσωπεία παικτών του Πλατανιά βρέθηκε στο Γυμνάσιο Κουνουπιδιανών, ενώ η συνέχεια θα δοθεί την Τρίτη (06/12) στο Γενικό Λύκειο Σούδας.

Οι Δημήτρης Σωτηρίου, Φιλίπ Στανισάβλιεβιτς και Γιάννης Παπανικολάου μίλησαν στους μαθητές του γυμνασίου για αρκετή ώρα και στη συνέχεια μοίρασαν διάφορα δώρα, εισιτήρια και υπέγραψαν και αυτόγραφα.

Η ενημέρωση του Πλατανιά αναφέρει τα εξής:

Κοντά στους μαθητές του Γυμνασίου Κουνουπιδιανών, βρέθηκε αντιπροσωπεία παικτών της ομάδας μας, στο πλαίσιο εκδηλώσεων με στόχο την ενημέρωση των παιδιών για τον αθλητισμό και πως μπορεί να βοηθήσει την καθημερινότητα, αλλά και τη ζωή τους γενικότερα.

Συγκεκριμένα στους μαθητές του γυμνασίου μίλησαν ο Δημήτρης Σωτηρίου, ο Φιλίπ Στανισάβλιεβιτς και ο Γιάννης Παπανικολάου, ενώ για αρκετή ώρα απάντησαν σε ερωτήσεις, τόσο για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, όσο και για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και τις θυσίες που απαιτούνται για να πετύχει κάποιος τους στόχους που έχει θέσει.

Οι παίκτες του Πλατανιά στη συνέχεια μοίρασαν στους μαθητές διάφορα δώρα, καθώς και εισιτήρια, ενώ υπέγραψαν αυτόγραφα.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί τον διευθυντή του Γυμνασίου Κουνουπιδιανών, κ. Μανώλη Τζανάκη, όπως και τους καθηγητές για την φιλοξενία τους.

Αύριο, αντιπροσωπεία παικτών της ομάδας μας θα επισκεφτεί το Γενικό Λύκειο Σούδας.