Συνεχίζοντας το κοινωνικό του έργο το Ρέθυμνο Cretan Kings μέσω του κοινωνικού προγράμματος “Cretan Kings Assist” στήριξε έμπρακτα το Ειδικό Σχολείο Ρεθύμνου.

Η επίσημη ενημέρωση της Κρητικής ΚΑΕ:

Το Ρέθυμνο Cretan Kings συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στους συνανθρώπους μας, μέσω του κοινωνικού προγράμματος «Cretan Kings Assist», στηρίζοντας έμπρακτα το Ειδικό Σχολείο Ρεθύμνου.

Αυτή τη φορά στο πλαίσιο της δράσης «Κηπουρέματα» και με την αρωγή της εταιρείας Γευσήνους παρασκευάστηκαν σαλάτες (King’s Salad), με αγνά υλικά που παράχθηκαν από τα παρτέρια του 15ου, του 3ου, του 9ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου και του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ατσιποπούλου και μάζεψαν με αγάπη οι μικροί μαθητές. Κατά την διάρκεια του αγώνα Ρέθυμνο Cretan Kings – Προμηθέα Πάτρας εθελοντές διέθεσαν προς πώληση τις King’s Salads με τους φιλάθλους μας να ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο, ενώ τα χρήματα διατέθηκαν για την ενίσχυση του Ειδικού Σχολείου Ρεθύμνου.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ευχαριστεί θερμά τους φίλαθλους που για μία ακόμη φορά έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο, στηρίζοντας τις κοινωνικές προσπάθειες της ομάδας μας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook