Ένα διαφορετικό πάρτι έλαβε χώρα σε σκάφος στο Τροκαντερό πριν λίγες μέρες. 

Πρωταγωνιστής του πάρτι ανταλλαγής συντρόφων έγινε σε σκάφος που διοργανώθηκε μέσα από γνωστή ιστοσελίδα γνωριμιών. Βέβαια, ο ιδιοκτήτης του σκάφους απουσίαζε στο εξωτερικό και το πάρτι στήθηκε εν αγνοία του , αφού ο άνθρωπος που συνεργάζεται και έχει πρόσβαση δεν τον ενημέρωσε.

Ο γνωστός παρουσιαστής έφτασε στο μέρος συνοδευόμενος από ξανθιά καλλονή. «Ήταν η πρώτη φορά που πήγαινα σε swinger party και ήμουν αρκετά επιφυλακτικός για το τι θα αντιμετώπιζα… Με το που πάτησα το πόδι μου στο σκάφος, έπαθα κυριολεκτικά σοκ με αυτά που αντίκρισα. Κυριολεκτικά έκανα σλάλομ στο σαλόνι του σκάφους για να μην πατήσω τα γυμνά κορμιά που βρίσκονταν στην κορύφωση των ακραίων ερωτικών περιπτύξεων. Μια κυρία γύρω στα σαράντα με τον σύζυγο της μόλις είχε ανέβει τη σκάλα και δεν πρόλαβε να πάρει ανάσα από την «έφοδο» των.., αρσενικών του swinger club. Προχώρησα σχεδόν φοβισμένος και παραλίγο να πάθω λιποθυμικό επεισόδιο όταν πλησίασα στο μεγάλο πρυμνιό καναπέ που οδηγούσε στο deck. Μπροστά μου στεκόταν όρθιος, χαμογελαστός και με άκρως ερωτική διάθεση ένας πασίγνωστος άνθρωπος της τηλεόρασης. Φορούσε μόνο ένα σιέλ μποξεράκι με σχέδια από καρτούν και δίπλα του ήταν μια εντυπωσιακή ξανθιά, που ήδη είχε αρχίσει τα προκαταρκτικά παιχνίδια με άλλους άνδρες της τεράστιας παρέας» εξήγησε άνθρωπος που έδωσε το παρόν στο σκάφος στην εφημερίδα Freddo.

Όσο για τον παρουσιαστή είναι ένας πολύ γνωστό πρόσωπο που στο παρελθόν είχε κάνει πολλά εξώφυλλα, είναι γύρω στα 40 και εκείνο το βράδυ τόσο εκείνος όσο και η συνοδός του μαγνήτισαν τα βλέμματα. 

gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook