Διάρρηξη-μυστήριο στο διαμέρισμα-γραφείο του Βουλευτή Ρεθύμνου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Κεφαλογιάννη, καταγράφηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, στο Κολωνάκι.

Ο 34χρονος βουλευτής, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φαίνεται να βρισκόταν στην εκλογική του περιφέρεια, όταν άγνωστοι διέρρηξαν την κεντρική είσοδο του οικήματος ιδιοκτησίας του, που βρίσκεται σε πολυκατοικία στη οδό Αλωπεκής και Πλουτάρχου. Οι δράστες ερεύνησαν εξονυχιστικά το εσωτερικό του από το οποίο, σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, άρπαξαν περίπου 40.000 ευρώ, έναν φορητό υπολογιστή, ένα tablet και πολλά ηλεκτρονικά αποθηκευτικά μέσα.

Στελέχη του γραφείου του διαπίστωσαν την διάρρηξη, ειδοποίησαν την αστυνομία, και κλιμάκια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών εξερεύνησαν τον χώρο προς αναζήτηση αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού των δραστών. Την ίδια ώρα αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., αναζήτησαν και φαίνεται να εντόπισαν οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, στο οποίο έχουν καταγραφεί οι κινήσεις υπόπτων, που φαίνεται να είναι οι διαρρήκτες του διαμερίσματος-γραφείο του νεαρού βουλευτή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook