​Το όνειρο της Ρόζμαρι ντο Νασιμιέντο από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας ήταν τη μέρα του γάμου της να φτάσει στην εκκλησία με ελικόπτερο, όμως τελικά όταν ήρθε εκείνη η ώρα κατέληξε σε τραγωδία, αφού το ελικόπτερο που τη μετέφερε νύφη στο πλευρό του καλού της συνετρίβη κοντά στην εκκλησία.

Η νύφη σκοτώθηκε λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και μαζί της έχασαν τη ζωή τους ο αδελφός της και μια φωτογράφος που ήταν έξι μηνών έγκυος.

Το πιο τραγικό από όλα μάλιστα είναι ότι ο μέλλων σύζυγός της την περίμενε για το γάμο, χωρίς να ξέρει ότι εκείνη θα ερχόταν με ελικόπτερο και ότι είναι νεκρή.

Η αστυνομία του Σάο Πάουλο μαζί με ειδικούς ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η αεροπορική αυτή τραγωδία και εξετάζουν αναφορές ότι το ελικόπτερο μάλλον χτύπησε σε ένα δέντρο λόγω της χαμηλής ορατότητας, αφού στην περιοχή την ώρα του δυστυχήματος έβρεχε και είχε ομίχλη.

Όλοι στην εκκλησία περίμεναν να καταφτάσει η νύφη μέχρι που οι διοργανωτές του γάμου άρχισαν να ανησυχούν γιατί το ελικόπτερο δεν είχε προσγειωθεί σε γειτονικό γήπεδο. Ένας από αυτούς τηλεφώνησε στην εταιρεία που είχε το ελικόπτερο, κι από εκεί του επιβεβαίωσαν ότι όντως η νύφη μαζί με τον αδελφό της και τη φωτογράφο είχαν απογειωθεί.

Λίγο αργότερα έμαθαν και για ένα αεροσκάφος που συνετρίβη εκεί κοντά, αλλά θεώρησαν ότι είναι ένα τυχαίο περιστατικό. Δυστυχώς όμως ο ανήσυχος γαμπρός έμαθε τα τραγικά νέα από τον ιερέα του ναού και έπαθε σοκ.

Όπως έγινε γνωστό από τους 300 καλεσμένους μόνο οι έξι γνώριζαν για την έκπληξη με το ελικόπτερο. Η συντριβή έγινε περίπου ένα μίλι από το σημείο όπου θα γινόταν ο γάμος σε μια δασώδη περιοχή, πολύ κοντά στον κεντρικό δρόμο. Οχτώ πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο, αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα για να σώσουν τους επιβάτες. 

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook