Επιστολή στον κυβερνητικό Βουλευτή Λασιθίου, κ. Μανώλη Θραψανιώτη, καθώς επίσης και στον Βουλευτή της ΝΔ στο Λασίθι, κ. Γιάννη Πλακιωτάκη απέστειλε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, ενημερώνοντας  για τις συναντήσεις που έχουν προγραμματιστεί την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, κ. Ι. Δραγασάκη και τον Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Π. Κουρουπλή με αφορμή τις απεργιακές κινητοποιήσεις της ΠΝΟ και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στον αγροτικό κόσμο. 

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων «Με αφορμή τις συνεχιζόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις της ΠΝΟ και τα ανεπανόρθωτα προβλήματα που δημιουργούνται στις αγροτικές καλλιέργειες της Ιεράπετρας, αλλά και ολόκληρης της Κρήτης, σας γνωρίζουμε ότι  ο Δήμος Ιεράπετρας και εγώ προσωπικά ως Δήμαρχος, ο πρόεδρος του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας, εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κρήτης, εκπρόσωποι αγροτικών δήμων του νησιού, αλλά και εκπρόσωποι αγροτικών συλλόγων της Κρήτης, μετά την επικοινωνία που είχαμε με τον Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής  κ. Π. Κουρουπλή,  θα μεταβούμε στο Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου  στις 13.30, προκειμένου να μετέχουμε σε συνάντηση μαζί του. Παράλληλα, κατά την ίδια ημέρα στις 12:00 το μεσημέρι θα συναντηθούμε με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, κ. Ιωάννη Δραγασάκη μετά από σχετικό αίτημά μας.  

Στο πλαίσιο αυτό και με δεδομένα τα μεγάλα προβλήματα που έχουν προκύψει στις αγροτικές καλλιέργειες της Κρήτης από την παρατεταμένη απεργία της ΠΝΟ, θεωρούμε αυτονόητη από μέρους σας την υποστήριξη των δίκαιων αιτημάτων του αγροτικού κόσμου της Κρήτης και της Ιεράπετρας για την ουσιαστική αντιμετώπιση ενός επαναλαμβανόμενου προβλήματος που τα τελευταία χρόνια λαμβάνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ιεράπετρας στους Βουλευτές, επισημαίνοντας  παράλληλα στον  κυβερνητικό Βουλευτή Λασιθίου, κ. Μ. Θραψανιώτη ότι σε μια εποχή οικονομικής ανέχειας και δυσπραγίας η υποστήριξή του και το ουσιαστικό ενδιαφέρον για τον βασικότερο κρίκο της τοπικής παραγωγής και οικονομίας, τον αγρότη του νομού  Λασιθίου και τον αγρότη της Ιεράπετρας  είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχή έκβαση του αγώνα του αγροτικού κόσμου. 

Την ανάγκη υποστήριξης των δίκαιων αιτημάτων του αγροτικού κόσμου της Κρήτης και της Ιεράπετρας επισημαίνει με επιστολή του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας και στον Βουλευτή Λασιθίου της ΝΔ, κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη αναφέροντας ότι από τη θέση του ως τέως Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Τομεάρχης Ναυτιλίας και Βουλευτής Λασιθίου οφείλει να επιδείξει  ενδιαφέρον  στηρίζοντας τον αγρότη του Νομού Λασιθίου και του Δήμου Ιεράπετρας σε μια εποχή μάλιστα οικονομικής ανέχειας και δυσπραγίας αβέβαιη για το παρόν και το μέλλον των καλλιεργειών της Κρήτης και της  Ιεράπετρας. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook